VIRAL

Κάποιοι θεωρούν πως η Markle πήγε στην στέψη μεταμφιεσμένη σε άντρα

Μπορεί η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου να ολοκληρώθηκε με μεγαλοπρέπεια, αλλά ακόμη στα social media γίνεται χαμός από σχόλια για τα όσα είδαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο και όσο απίστευτο και αν ακούγεται, χιλιάδες χρήστες του twitter είναι πεπεισμένοι πως εντόπισαν έναν άντρα μεταξύ των επίσημων καλεσμένων που παρακολούθησαν την στέψη, που ήταν η Meghan Markle μεταμφιεσμένη σε άντρα!

Όπωας αναφέρει το protothema.gr ποτ δημοσιεύει και σχετικά tweets, πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε επίσημα ότι η Markle δεν θα μπορούσε να μεταβεί στο Λονδίνο για τη μεγάλη τελετή επειδή όπως αναφέρθηκε, είχε γενέθλια ο γιος της, Άρτσι, γεγονός που δεν εξέπληξε τα «πηγαδάκια» στο παλάτι, δεδομένης της σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια και τη δούκισσα του Σάσσεξ.

Μάλιστα μολονότι είδαμε τη Meghan να κάνει πεζοπορία στην Καλιφόρνια παρέα με φίλους το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ ο Harry επέστρεψε στις ΗΠΑ αμέσως μετά την τελετή στέψης για να είναι στα γενέθλια του γιου του η φαντασία των θεατών «οργίασε», αφού πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, ότι η Markle βρισκόταν στην τελετή της στέψης και μάλιστα, μεταμφιεσμένη!


Οι θεατές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε έναν ηλικιωμένο άνδρα που παραβρέθηκε μεταξύ των 2.200 επισήμων στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, υποστηρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος καλεσμένος έμοιαζε σαν να θέλει να κρύψει την ταυτότητά του.

«Μέγκαν δεν μας ξεγελάς» έγραψε κάποιος στο Twitter. «Παρακολούθησε τη στέψη μεταμφιεσμένη» σχολίασε άλλος.




Όταν η παραπάνω εικασία άρχισε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις, κάποιοι ανέλαβαν να αποκαταστήσουν την αλήθεια για την ταυτότητα του άντρα. Πρόκειται για τον Καρλ Τζέκινς, γνωστό μουσικό με καταγωγή από την Ουαλία.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!