VIRAL

O Χανταμπάκης θα αποχωρήσει οικειοθελώς; Η αντίδραση της συζύγου του

Χαμός γίνεται στα social media τις τελευταίες ώρες, καθώς μια σειρά από δημοσιεύματα - spoilers, θέλουν τον Στέλιο Χανταμπάκη να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star, μολονότι, έχει καταφέρει να φτάσει και μετά το πάρτι της Ένωσης και έχει ήδη μετρήσει 17 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο!

Ήδη από σήμερα το πρωί ο Νίκος Παρτσώλης από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, άφησε να εννοηθεί πως θα έχουμε μια απρόσμενη εξέλιξη στο σημερινό επεισόδιο.

«Εγώ προσωπικά δεν χαίρομαι καθόλου μα καθόλου...» είπε ο Νίκος Παρτσώλης και πρόσθεσε: «Δεν έχει σημασία τί θα γίνει, ο τρόπος όμως με τον οποίο φτάσαμε σε αυτό που θα δούμε είναι τόσο... κακό... τόσο κακό αυτό που έγινε».


Και όλα δείχνουν πως ο Στέλιος, ενοχλημένος από τα όσα λέγονται από συμπαίκτες του, πως ο ίδιος μεταφέρει μυστικά και προσωπικές εξομολογήσεις τους, θα πάρει την απόφαση να αναχωρήσει οικειοθελώς!
 

Αυτό άλλωστε έγραψε και ο Τριαντάφυλλος σε story του

«Ο Στέλιος θα αποχωρήσει τηρώντας με αξιοπρέπεια τη στάση σιωπής που ακολούθησε στο παιχνίδι. Δε θα αναφερθεί σε κανέναν, δε θα χαρακτηρίσει κανέναν. Μόνο την οικογένειά του θα αναφέρει...» αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε γνωστός λογαριασμός στο Twitter.

Τη συγκεκριμένη ανάρτηση δημοσίευσε και η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη και σχολίασε: «Πως το λένε στον Μανωλάκη τώρα; Δεν πειράζει Στελάκο μου. Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω από όλα. Ήσουν αξιοπρεπέστατος».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!