VIRAL

Κινδυνεύει με αποβολή και η Σκαφίδα; Βίντεο τη δείχνει να τρώει κρυφά

Χαμός γίνεται στα social media με ένα βίντεο που δείχνει τη διάσημη αθλήτρια και παίκτρια του Survivor All Star να τρώει κρυφά στο δάσος και πολλοί θεωρούν πως θα έχουμε σύντομα εξελίξεις και νέες αποβολές παικτών στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης

Οι αποκαλύψεις για τις παραβιάσεις των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν έχουν τέλος, με τη… σκυτάλη αυτή τη φορά να παίρνει η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η παίκτρια των Κόκκινων φαίνεται να καπνίζει και να απολαμβάνει το φαγητό της μέσα στο δάσος, με την ίδια μάλιστα χαμογελαστή να κοιτά στην κάμερα του άγνωστου ατόμου που την καταγράφει και να στέλνει… φιλιά!

Προφανώς το βίντεο θα μεταφερθεί ως μήνυμα στον άνθρωπο που έκρυψε στο δάσος το φαγητό. Όπως φαίνεται μάλιστα, η Αφροδίτη κρύβει φαγητό στο φούτερ της.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη χθεσινή εκπομπή της Καινούργιου το συγκεκριμένο βίντεο, είναι από τον πρώτο μήνα της Αφροδίτης Σκαφίδα στο ριάλιτι.

«Υπάρχουν τρία συνολικά βίντεο, όπως γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ μας, τα οποία έχουν στα χέρια τους άνθρωποι που βρίσκονται στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας ντόπιος αυτός που την έχει προμηθεύσει με μια ρυζογκοφρέτα, μπάρα δημητριακών. Κάπου στέλνει τις ευχαριστίες της» αναφέρθηκε στην εκπομπή. Στα άλλα βίντεο πρωταγωνιστούν παίκτες, που στα συμβούλια φωνάζουν και βοηθούν στην αποβολή παικτών, για τους ίδιους λόγους, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όπως είναι λογικό έχει φτάσει και στα μάτια της παραγωγής του παιχνιδιού.

Παρόλα αυτά, δεν γίνεται να τα… κρατήσει κλειστά, με αποτέλεσμα να εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποβολής της, μιας και το βίντεο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα. Έτσι, μένει να δούμε στα επόμενα επεισόδια ποια θα είναι η αντίδραση των υπευθύνων σε αυτή την καταστρατήγηση των κανόνων.

Όλα αυτά φυσικά την ώρα που ο Ηλίας Γκότσης δήλωσε πως όλοι οι παίκτες τρώνε κρυφά, ό,τι ακριβώς είχε δηλώσει και η Κατερίνα Δαλάκα προ ημερών.

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο που προβλήθηκε και στη χθεσινή εκπομπή της Μαγγίρα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!