VIRAL

Eurovision: Το κομμάτι - φαβορί για τη νίκη θυμίζει πολύ ένα χιτ της Νταγάκη

Λίγες μόνο εβδομάδες απομένουν μέχρι τη διεξαγωγή του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision 2023 στην Αγγλία και όλες οι εταιρείες στοιχημάτων δείχνουν πως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι το κομμάτι Tattoo της Σουηδίας. Όμως αυτό το τραγούδι, θυμίζει πολύ έντονα ένα ελληνικό τραγούδι.

Το Tattoo θα το ερμηνεύσει η 39χρονη Loreen η τραγουδίστρια που ήδη έχει αναδειχτεί μια φορά νικήτρια της Eurovision, κατακτώντας την πρωτιά το 2013 με το κομμάτι "Euphoria" .


Όμως με το που παρουσιάστηκε το Tattoo όχι μόνο βρέθηκε στην κορυφή των προγνωστικών για τη νίκη, αλλά προκάλεσε σχόλια πως θυμίζει πολύ το κομμάτι "Σκέτος Εγώ" της Γεωργία Νταγάκη

Η 41χρονη Ελληνίδα μουσικός και τραγουδίστρια μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό Μας, για τα σχόλια που ακούγονται για το κομμάτι της και την ομοιότητά του με το κομμάτι που πιθανά θα κερδίσει τη φετινή Eurovision, και όπως θα δείτε η ίδια δεν έχει καθόλου ενοχληθεί, αντίθετα είπε πως δεν υπάρχει παρθενογένεση στη μουσική και πως είναι υπέροχο κάποιος τόσο μακριά όσο είναι η Σουηδία να έχει ανάλογη έμπνευση σε μελωδίες.

«Νιώθουμε ότι ο κόσμος ανακαλύπτει το τραγούδι μας μέσα από τη συμμετοχή της Σουηδίας» δήλωσε.

Δείτε εδώ όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!