VIRAL

Μάθαμε πως αντιδρά η Θεοδωρίδου για τη διαφήμιση με τον Τάσο Μπουγά

Με το που προβλήθηκε το νέο πασχαλινό τηλεοπτικό σποτ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, όπου ακούγεται το κομμάτι "Φεγγάρι" να ερμηνεύεται με άλλους στίχους από τον Τάσο Μπουγά, έγινε μεγάλος χαμός.

Πολλοί βρίσκουν χιουμοριστικό το σποτ που μιλά για τους φανατικούς του οβελία, που για να αποφύγουν τους vegan θα ψήσουν στο φεγγάρι, αλλά η χρήση του κομματιού του Γιώργου Θεοφάνους, που ερμήνευσε πρώτη και με μοναδικό τρόπο η Νατάσα Θεοδωρίδου, έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και πολλοί απορούν για το ποια θα είναι η αντίδραση της τραγουδίστριας για αυτό το σποτ.

Η ίδια η Νατάσα μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής του Λιάγκα και είπε τα ακόλουθα: 

Την πρώτη αντίδραση που είχε η Νατάσα Θεοδωρίδου εξασφάλισε η κάμερα του Πρωινού και Γρηγόρης Μπάκας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε ιδιαίτερα στενοχωρημένη, χωρίς να θέλει να πει περισσότερα, τόσο για τον Τάσο Μπουγά που πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση των Jumbo που προκάλεσε αντιδράσεις, όσο και με τον Γιώργο Θεοφάνους που έδωσε τα δικαιώματα του κομματιού.

«Δεν θα απαντήσω, μη συνεχίσεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλον τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι αλλά δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι είναι δύσκολη η αποστολή σου.

Το μόνο σωστό είναι ότι είμαι στενοχωρημένη, τίποτα άλλο. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ, γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι, σε αυτό που κάνω. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου δείχνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δείτε εδώ όσα είπε η τραγουδίστρια

 

Στηνεκπομπή της Μελέτη μίλησε σήμερα και ο... Πλανητάρχης

Ο …«πλανητάρχης» ή κατά κόσμον Τάσος Μπουγάς αναφέρθηκε στο τραγούδι που έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, για διαφήμιση για γνωστή εταιρεία με αρνιά και κοκορέτσια, και την ενόχληση της τραγουδίστριας.

«Με φώναξε η εταιρεία που κάνει τη διαφήμιση και μου είπε ότι πρέπει να πω αυτό το τραγούδι. Και από το τραγούδι που είπε η κ. Θεοδωρίδου πήραν μόνο μία λέξη, τη λέξη «φεγγάρι», και το είπα. Δεν έγινε διασκευή, τα λόγια άλλαξαν. Δεν με πείραξε ότι είναι ένα γνωστό τραγούδι. Αυτό ήθελε να κάνει η εταιρεία και αυτό έπρεπε να πω», είπε αρχικά.

Συμφωνεί με το μήνυμα που «στέλνει» το τραγούδι;

«Όχι, μα όλος ο κόσμος δε μπορεί να τα τρώει όλα, άλλος τρώει κρέατα, άλλος λαχανικά. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχω καμία δουλειά. Στα μαγαζιά που δουλεύω έχει έρθει να με ακούσει πάντως μαζί με τον άντρα της», επεσήμανε ο Τάσος Μπουγάς.

«Η διαφημιστική έχει μιλήσει με τον Γιώργο Θεοφάνους για τα δικαιώματα του τραγουδιού», ανέφερε κλείνοντας ο τραγουδιστής.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!