VIRAL

Η αντίδραση της Basset όταν έχασε το Όσκαρ έγινε viral - Χαμός στο twitter

Στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, δεν είχαμε και πολλές εκπλήξεις, καθώς τα μεγάλα φαβορί πήραν τελικά στα χέρια τους τα χρυσά αγαλματίδια, αλλά μια διάσημη ηθοποιός, που ήλπιζε να κατακτήσει το πρώτο της Όσκαρ, απογοητεύτηκε και δεν μπόρεσε να το κρύψει.

Ο λόγος για την 64χρονη Angela Basset που συνολικά έχει προταθεί δύο φορές για Όσκαρ  αλλά δεν έχει ακόμα καταφέρει να κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο αφού και φέτος που είχε προταθεί για το Β΄Γυναικείο ρόλο έχασε το βραβείο που το κέρδισε η Jamie Lee Curtis.

Η Jamie Lee Curtis ήταν υποψήφια για το ρόλο της ως εφοριακός στην ταινία Everything Everywhere All At Once και κατάφερε αυτό που δεν κατάφεραν οι γονείς της: να κερδίσει. Στην ίδια κατηγορία, ήταν υποψήφια και η Angela Bassett για την ερμηνεία της στο Black Panther: Wakanda Forever. Αλλά δεν το πήρε και τόσο καλά… όταν άκουσε το όνομα της Jamie.

 

Η αντίδρασή της έγινε viral, ενώ χαμός έγινε και στο twitter καθώς ειδικά οι Αφροαμερικανοί θεωρούν πως η Jamie "έκλεψε" το Όσκαρ από την Angela.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!