VIRAL

Ο Τσαλίκης ξέσπασε μέσω Instagram για την τραγωδία στα Τέμπτη

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης σχολιάζει τα όσα έγιναν στα Τέμπη.

Ο ίδιος παρακολούθησε τη χθεσινή συνέντευξη του 20χρονου Ανδρέα Αλικανιώτη που βοήθησε κόσμο στο δυστύχημα και τα όσα γράφει ραγίζουν καρδιές.

«ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΙΚΑΝΙΩΤΗΣ 20 ετών .
Σε μια χώρα που συνήθως βιάζεται να βάλει ταμπέλες, αυτή τη φορά η ΔΙΚΑΙΗ ταμπέλα ΗΡΩΑΣ γίνεται μη αποδεκτή από τον ίδιο σα συνέπεια του ήθους και της ενσυναίσθησης του που του λέει οτι δεν ήμουνα μόνο εγώ που βοήθησα, ήταν και άλλοι άνθρωποι .. και άλλα παιδιά που δε προβλήθηκαν όσο έτυχε να προβληθώ εγώ και μπορεί τώρα να βλέπουν και να νιώθουν ότι εγώ παίρνω τα εύσημα για μια δουλειά που ήταν ομαδική...
Δε δέχομαι τον όρο ΗΡΩΑΣ γιατί αμφιταλάντευτηκα ανάμεσα στην απόφαση που μου προτάσσει το αυτόματο ένστικτο της επιβίωσης και στην ηθική και την καθαρή μου συνείδηση που ΕΤΥΧΕ επειδή ήμουνα πιο καλά, είχα και τους συμφοιτητές μου παρέα ΕΚΕΙΝΗ τη συγκεκριμένη στιγμή να νικήσει...
Στην ηλικία του μεγάλου μου γιου ο Ανδρέας μου θύμισε το γιο μου και τους φίλους του που ειλικρινά οι περισσότεροι στο ίδιο μήκος κύματος ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης κινούνται ..
Που κάνουν ΚΑΙ συζητήσεις πιο βαθιές, που προβληματίζονται, που είναι υγιείς προσωπικότητες.
Τα νέα παιδιά της Ελλάδας είναι καταπληκτικά ..
Ας πάρουμε χαμπάρι ότι αυτή η γενιά την οποία φέραμε σε τόσα αδιέξοδα για το μέλλον της (γιατί έχουμε ΟΛΟΙ ευθύνη) είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!
Και για αυτή τη γενιά που αντιστέκεται στην κοινωνική αλλοτρίωση, στον παρτακισμό και στην αδιαφορία αξίζει να πολεμήσουμε να αντισταθούμε και εμείς και να αντιστεκόμαστε σε οτιδήποτε μπορεί να κάνει το μέλλον τους, άρα το μέλλον μας χειρότερο ..
Ανδρέα και όλα τα νέα παιδιά που τώρα μπορεί να διαβάζετε αυτό το μήνυμα ..
Σας γνωρίζω, σας ζω, σας αγαπώ και σας θαυμάζω ..
Συνεχίστε να μας δίνετε μαθήματα .. συνεχίστε να μας εμπνέετε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι κι εμείς …

Ένας πατέρας.», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!