VIRAL

H Kendall πόζαρε με... ανύπαρκτο μαγιό αλλά όλοι μιλούν για την παλάμη της

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη, η διαβόητη Kendall Jenner, που είναι αδελφή της Kylie και ετεροθαλής αδελφή των τριών Kardashians, τώρα δέχεται και αυτή τα πυρά πολλών για υπερβολικό photoshop στις αναρτήσεις της, όπως κατά καιρούς έχουν κατηγορηθεί και όλες οι διάσημες αδελφές της.

Η αλήθεια είναι πως η Kendall δείχνει να διαθέτει ένα αψεγάδιαστα αδύνατο κορμί και είναι μάλλον αχρείαστο το να "πειράξει" τις πόζες της, για αυτό άλλωστε και είναι το αγαπημένο μοντέλο πασίγνωστων designers και brands, ωστόσο, στην τελευταία ανάρτηση κάτι... περίεργο συνέβη και δεν πέρασε απαρατήρητο.



Η Kendall ανέβασε στο Instagram μια σειρά από πόζες της με μαγιό και καλοκαιρινά outfits αλλά όλοι πρόσεξαν την πόζα της όπου φορά ένα μικροσκοπικό μαγιό που αποτελείται από... κορδόνια.


Σε αυτή την πόζα της η Kendall δείχνει να έχει ασυνήθιστα λεπτή και μακριά παλάμη, με αποτέλεσμα να την κατηγορούν για κακό photoshop και να της γράφουν πικρόχολα σχόλια, όπως πως μοιάζει με εξωγήινη, πως το χέρι της μοιάζει σαν να έγινε επίπεδο καθώς πιάστηκε σε πόρτα και πολλά άλλα!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!