VIRAL

Ο Τζέιμς και ο Μισθοφόρος ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Τόσο ο Ροδίτης Τζέιμς Καφετζής όσο και ο "Μισθοφόρος" Κώστας Αναγνωστόπουλος, δείχνουν να έχουν ανοίξει... μέτωπα με την παραγωγή του Survivor και μολονότι οι δυο τους δεν συμμετείχαν στην ίδια σεζόν και ο Κώστας μόλις επέστρεψε από το Survivor All Star τους είδαμε να ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Όπως αναφέρει το queen.gr οι δύο... έκπτωτοι του Survivor, James και Μισθοφόρος έκανανχθες ένα Live στα social media κι ενώ όλοι περίμεναν αποκαλύψεις για το κρυφό φαγητό που τρώνε Μαχητές και Διάσημοι, οι δύο πρώην παίκτες του Survivor έκαναν την ανατροπή.

Συγκεκριμένα ο James μαζί με τον Μισθοφόρο, εξήγησαν στον κόσμο πως αυτή την ώρα, δεν είναι ώρα για Survivor αλλά ώρα για ανθρωπιά και ξεκίνησαν εκστρατεία για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του μεγάλου σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

«Από αύριο στις 12:00 μέχρι την Κυριακή στο @dodos_bar μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας.» έγραψε ο Αναγνωστόπουλος στην σχετική ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!