VIRAL

Αγωνία για την εξαφάνιση του διάσημου Βρετανού ηθοποιού Julian Sands

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση, πως ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Julian Sands έχει εξαφανιστεί και αγνοείται η τύχη του.

Ο 65χρονος ηθοποιός με την πολυετή καριέρα στο σινεμά, το θέατρο και την τηλεόραση, γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το «Δωμάτιο με θέα», «Κραυγές στη σιωπή» και «Γυμνό γεύμα» έχει κηρυχθεί αγνοούμενος σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναντίνο στην Καλιφόρνια.

Συγκεκριμένα, ο σταρ εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή, ενώ βρισκόταν στα όρη Σαν Γκάμπριελ για πεζοπορία.


Όπως αναφέρει το protothema.gr o σταρ, που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, μαζί με τη δεύτερη σύζυγό του και τα παιδιά τους, εξαφανίστηκε μαζί με έναν ακόμη πεζοπόρο.


Σύμφωνα με την Guardian, οι αναζητήσεις των ομαδων διάσωσης έχουν επικεντρωθεί στο όρος Μπάλντι και τις γύρω περιοχές, που είναι πολύ δημοφιλείς αυτήν την εποχή για πεζοπόρους και ορειβάτες. Ωστόσο, η κακοκαιρία που πλήττει την Καλιφόρνια τα τελευταία 24ωρα δυσκολεύει τις αναζητήσεις, με τα σωστικά συνεργεία να αποσύρονται για αρκετές ώρες το περασμένο Σάββατο και την έρευνα να συνεχίζεται με drone και ελικόπτερα αφού βελτιώθηκε ο καιρός. Οι τοπικές αρχές προειδοποιούν τον κόσμο να μείνει μακριά από το όρος Μπόλντι καθώς υπάρχει κίνδυνος χιονοστιβάδας, και «ακόμη και έμπειροι πεζοπόροι μπορεί να κινδυνεύσουν».

Οι φαν του εκφράζουν την αγωνία τους για την τύχη και την υγεία του ηθοποιού μέσω social media



Ο Σαντς, που μεγάλωσε στο Γιόρκσαϊρ, έχει εμφανιστεί σε δεκάδες ταινίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Είναι παντρεμένος με τη συγγραφέα Εβγένια Σίτκοβιτς και έχει τρία παιδιά. Σε μια συνέντευξή του το 2018 στον Guardian, o ηθοποιός είχε μιλήσει για την αγάπη του για την ορειβασία και την πεζοπορία και τη σημασία του να παραμένει κανείς δραστήριος, αναζητώντας την περιπέτεια, ενώ μεγαλώνει.



Σε μια άλλη συνέντευξή του το 2020 είχε πει ότι αισθάνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ όταν βρίσκεται σε μια βουνοκορφή και είχε μιλήσει για μια επικίνδυνη κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί πριν από κάποια χρόνια στις Άνδεις, όταν εκείνος και 3 άλλοι ορειβάτες αντιμετώπισαν μια τρομερή χιονοθύελλα. «Ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Κάποιοι άλλοι κοντά μας έχασαν τη ζωή τους. Εμείς σταθήκαμε τυχεροί»



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!