VIRAL

Survivor All Star Ήρθε και... σάρωσε σε τηλεθέαση και social media

Η πρεμιέρα του SURVIVOR ALL STAR χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση με μέσο όρο πάνω από 36% στο δυναμικό κοινό (18-54) ενώ έφτασε μέχρι 52,3%. Στο γενικό σύνολο του κοινού το μέσο μερίδιο ήταν πάνω από 30% και έφτασε μέχρι 47%. Η φετινή πρεμιέρα καταγράφεται εξαιρετικά εντυπωσιακή αφού ο αριθμός τηλεθεατών που παρακολούθησαν την φετινή πρεμιέρα, έστω για ένα 1’  ξεπέρασε τις 234.895 τηλεθεατές σε σχέση με την περσινή πρεμιέρα που έφτασε τους 201.359 τηλεθεατές!

 

Το Survivor All Star έγινε

No1 trend στο Twitter το #SurvivorGR

ακόμα και 12 ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου!

 

Στα social media το #SurvivorGR ήταν Νο1 trend από τα πρώτα λεπτά της έναρξης προβολής του, θέση στην οποία παρέμεινε έως και 12 ώρες μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου. Τα tweets ξεπέρασαν τις 35.000 ενώ ανάμεσα στα top trends βρέθηκαν επίσης το #SurvivorAllStarGR αλλά και τα ονόματα των παικτών με τα hashtag που αφορούν στο πρόγραμμα να καταλαμβάνουν τις 30 από τις 50 θέσεις των hot topics της ημέρας.  

 

Με ένα εντυπωσιακό landing οι παίκτες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και έφτασαν στο πάρτι υποδοχής που είχε ετοιμάσει η παραγωγή όπου και διασκέδασαν λίγο πριν βρεθούν ξανά στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

 

Οι ομάδες διατήρησαν τον αγαπημένο διαχωρισμό των Διάσημων και των Μαχητών και οι Survivors φόρεσαν για μία ακόμα φορά τις Κόκκινες και τις Μπλε μπαντάνες.

 

Ήδη από τα πρώτα ματσαρίσματα φάνηκε η δυναμική των παικτών που ρίχτηκαν με πάθος στο στίβο μάχης διεκδικώντας το πρώτο έπαθλο και την πρώτη ασυλία. Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κατακτήσουν τη νίκη ενώ απόψε οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα έχει την καλύτερη επίδοση στον αποψινό στίβο μάχης; Μια δεύτερη νίκη των Διάσημων θα αναγκάσει τους Μαχητές να αναδείξουν δύο υποψήφιους ενώ εάν οι Μπλε πάρουν τη ρεβάνς τότε η κάλπη θα έχει χρώμα κόκκινο.

 

Η χθεσινή υποψηφιότητα του Περικλή Κονδυλάτου έφερε και τις πρώτες συζητήσεις και εντάσεις ενώ απόψε το δεύτερο συμβούλιο φέρνει στην επιφάνεια νέες αντιπαραθέσεις. Γνωρίζοντας πως ήδη από την πρώτη εβδομάδα ένας Survivor θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, κανείς δεν μπορεί να νιώσει σίγουρος για την παραμονή του!

Δείτε εδώ το τρέιλερ

SURVIVOR ALL STAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!

Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ

 

                                         

 

 

 

#SurvivorGR

Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece

Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece

Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!