VIRAL

Ο Αντύπας δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση πάνω στην πίστα [βίντεο]

Μία πρωτοφανή επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Αντύπας. Ο λαϊκός τραγουδιστής βρισκόταν επί σκηνής, ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία «Είμαι στα χάι μου», όταν ένας άνδρας ανέβηκε στην πίστα και του επιτέθηκε.

το βίντεο της επίθεσης, που δημοσίευσε στο TikTok ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας και κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται μία από τις κοπέλες που πωλούν λουλούδια στο νυχτερινό κέντρο να προσπαθεί μάταια να σταματήσει τον εξαγριωμένο θαμώνα.

«Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️» έγραψε στο TikTok ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας.

Δείτε εδώ το βίντεο

Η αντίδραση του Αντύπα

Στην πρώτη του αντίδραση μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου σκηνικού, ο Αντύπας δε θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν. Ο τραγουδιστής μίλησε στο Happy Day και όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανέφερε ότι δε συνέβη κάτι σοβαρό και πως η σύζυγος του συγκεκριμένου άνδρα είχε λιποθυμήσει.

«H εξήγηση του τραγουδιστή είναι ότι δε συνέβη κάτι τόσο σοβαρό, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και δεν υπήρχε κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Και μένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!