VIRAL

Ο Jeremy Renner έκανε ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο [εικόνα]

Παγκόσμια ανησυχία προκάλεσε η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του χολιγουντιανού αστέρα Jeremy Renner, ο οποίος την Πρωτοχρονιά μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα στο ράντσο του.

Ο διάσημος ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει χειρουργικές επεμβάσεις και να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, ενώ πιθανά να χρειαστεί και άλλα χειρουργεία στο μέλλον.


Ο ίδιος όμως φρόντισε να καθησυχάσει τους φαν του.

Σε μια σύντομη ανάρτηση στο Instagram, όπου μοιράστηκε μια selfie μέσα από το νοσοκομείο, ο Renner έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας».


Νωρίτερα την Τρίτη, η εκπρόσωπος Τύπου του σταρ, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι ο ηθοποιός βρισκόταν κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα, καθαρίζοντας δρόμους.

Ο Renner απομάκρυνε το χιόνι την Κυριακή, ώστε τα μέλη της οικογένειάς του να μπορέσουν να αναχωρήσουν από την κατοικία του, αφού έκαναν μαζί τις γιορτές, πρόσθεσε η εκπρόσωπός του.

Μέλη της οικογένειάς του ήταν μαζί του όταν συνέβη το ατύχημα.

«Ο Jeremy σημειώνει πρόοδο και είναι ξύπνιος, μιλάει και είναι ευδιάθετος», ανέφερε  σε νέα ανακοίνωση που κυκλοφόρησε χθες βράδυ. «Παραμένει στη ΜΕΘ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι συγκλονισμένος από την εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης. Η οικογένεια ζητά να συνεχίσετε να κάνετε θετικές σκέψεις, ενώ αναρρώνει μαζί με τους οικείους του».

H selfie που ανέβασε ο σταρ έχει συγκεντρώσει αμέτρητα σχόλια και ευχές για γρήγορη ανάρρωση από σταρ όπως ο Chris Pratt, ο Chris Evans κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!