VIRAL

Ο Messi έκανε την πρώτη ανάρτησή του μετά τον τελικό του Μουντιάλ

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε η ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής μετά τη χθεσινή νίκη της επί της Γαλλίας σε έναν εκπληκτικό τελικό αγώνα του Μουντιάλ γεμάτο ανατροπές και στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται πλέον αναμφισβήτητα και ο Lionel Messi.

Ο Messi έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, αφού κατάφερε να οδηγήσει την αλμπισελέστε στην κατάκτηση του Μουντιάλ, έπειτα από ένα επικό τελικό κόντρα στη Γαλλία του ασύλληπτου Εμπαπέ που κρίθηκε στα πέναλτι. 

Ο Messi απέδειξε γιατί είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και πέρασε στην αιωνιότητα, παίρνοντας θέση δίπλα στον Θεό Μαραντόνα, ενώ μπήκε οριστικά φινάλε στη κουβέντα για το αν είναι ο ίδιος ή ο Cristiano Ronaldo ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στον πλανήτη!

Λίγες ώρες μετά το φινάλε του Μουντιάλ, ο Messi έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!!! Το ονειρεύτηκα τόσες πολλές φορές, το ήθελα τόσο πολύ που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω…… Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, όλους όσοι με στηρίζουν και όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς.

Αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι οι Αργεντινοί, όταν αγωνιζόμαστε ενωμένοι και ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας. Η αξία ανήκει σε αυτή την ομάδα, η οποία είναι πάνω από τις ατομικότητες, είναι η δύναμη όλων μας που αγωνιζόμαστε για το ίδιο όνειρο που ήταν επίσης το όνειρο όλων των Αργεντινών… Τα καταφέραμε!!!».

H ανάρτησή του έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια σχόλια και likes μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και φυσικά εισέπραξε τα συγχαρητήρια από πολλούς συμπαίκτες του και άλλους διάσημους ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!