VIRAL

O Henry Cavill ανακοίνωσε πως... απολύθηκε από το ρόλο του Superman

Ο 39χρονος χολιγουντιανός αστέρας Henry Cavill που ενσάρκωσε στη μεγάλη οθόνη με μεγάλη επιτυχία το ρόλο του υπερήρωα Superman, ανακοίνωσε πως δεν θα βάλει ξανά τη κόκκινη μπέρτα του και η σχετική ανάρτησή του στα social media έγινε viral και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων από τους φαν των κόμικς.

Όπως αναφέρει το protothema.gr ο Καβίλ συναντήθηκε πρόσφατα με τον επικεφαλής των DC Studios Τζέιμς Γκαν, ο οποίος γράφει μια νέα ταινία για τον Superman, καθώς και με τον πρόεδρο Πίτερ Σαφράν. Οι δύο άνδρες σύμφωνα με τον ηθοποιό του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα πως δηλαδή πλέον δεν θα είναι ο Superman. 

«Είναι θλιβερά νέα για όλους. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman», έγραψε ο Κάβιλ στην ανάρτησή του στο Instagram. «Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο – λίγο πριν την πρόσληψη - αυτή η είδηση δεν είναι η πιο εύκολη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Σέβομαι ότι ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσοι εμπλέκονται καλή τύχη»


Ο Γκαν δουλεύει εδώ και «αρκετό καιρό» πάνω σε μια νέα ιστορία για τον Superman, η οποία θα επικεντρωθεί στη ζωή του χαρακτήρα ως νεαρός δημοσιογράφος, σύμφωνα με το Variety.

«Ο Πίτερ και εγώ έχουμε έτοιμη μια σειρά της DC, για την οποία δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι. Θα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε μερικές συναρπαστικές πληροφορίες για τα πρώτα μας έργα στις αρχές του νέου έτους», έγραψε ο Γκαν στο Twitter την Τετάρτη.

«Ανάμεσα σε αυτά που είναι στα πλάνα είναι ο Superman. Στα αρχικά στάδια, η ιστορία μας θα επικεντρωθεί σε ένα παλαιότερο μέρος της ζωής του Superman, οπότε τον χαρακτήρα δεν θα τον υποδυθεί ο Χένρι Καβίλ. Αλλά μόλις είχαμε μια υπέροχη συνάντηση με τον Χένρι, είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του και μιλήσαμε για τις περιπτώσεις να συνεργαστούμε στο μέλλον».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!