VIRAL

Χαμός γίνεται στο twitter με τις πόζες της Μποφίλιου από το Λονδίνο

Απίστευτος χαμός γίνεται στο twitter με αφορμή μια ανάρτηση που έγινε στο Instagram με πόζες της τραγουδίστριας Νατάσας Μποφίλιου από το Λονδίνο και όσο και αν ακούγεται επίσης... απίστευτο έχει ξεσπάσει... εμφύλιος μεταξύ αριστερών και δεξιών χρηστών των social media, για αυτές τις πόζες!

Το ταξίδι της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο, όπου την είδαμε ντυμένη με κομψά και ακριβά ρούχα προκάλεσε πολλά σχόλια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το protothema,gr αρκετοί χρήστες του διαδικτύου την κατέκριναν, γνωρίζοντας τις πολιτικές της πεποιθήσεις, τις οποίες ποτέ δεν έκρυψε, αντιθέτως, αρκετές φορές προκάλεσε ιδιαίτερα μεγάλη συζήτηση γύρω από αυτές. Τα ρούχα που επέλεξε, ιδιαίτερα έντονα και καθόλου λιτά, έρχονται σε αντιδιαστολή με την αριστερή ιδεολογία της, αναφέρουν κάποιοι.

Η ίδια έχει δηλώσει ανοιχτά ότι ψηφίζει ΚΚΕ. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, ο οποίος λέει: «Παλεύουμε τον κακό καπιταλισμό στο Κουμμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως βεβαίως...»


Από την άλλη, υπάρχουν και οι σκληροί υποστηρικτές της. Οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις επιτίθενται με ιδιαίτερη σφοδρότητα, σε όσους τολμούν να πουν έστω και μια κουβέντα εναντίον της τραγουδίστριας και των στυλιστικών της επιλογών. Και από την άλλη, κάποιοι πιο ψύχραιμοι, επισημαίνουν ότι μια ιδεολογία δεν μπορεί να συνδέεται με τα ρούχα των ανθρώπων. «Αν φοράει κάποιος κουστούμι και γραβάτα πρέπει να είναι δεξιός κι αν είναι αριστερός πρέπει να φοράει αμπέχωνο;», τονίζουν.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί, που εκτιμούν ότι αυτός ο σάλος, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να διαφημιστούν τα ρούχα που φορούσε η τραγουδίστρια και τα οποία έχει σχεδιάσει  Ελληνίδα στυλίστρια. Οι τιμές των ρούχων που φοράει η κ. Μποφίλιου,   ξεπερνούν τα 250 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πράσινο παλτό, με τη faux ροζ γούνα είναι στα 368 ευρώ. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!