VIRAL

H Britney Spears ποζάρει ξανά ολόγυμνη και προκαλεί νέο χαμό [εικόνες]

Μετά την πολύμηνη δικαστική διαμάχη για την άρση της κηδεμονίας που της είχε επιβληθεί, αλλά και μετά το γάμο της με τον Sam Asghari και την αποβολή που βίωσε ενώ είχε μείνει έγκυος, η Britney Spears αποφάσισε να ποζάρει ξανά ολόγυμνη στο Instagram προκαλώντας νέο γύρο σχολίων.

Η pop star, από τη στιγμή που "απελευθερώθηκε" από τη κηδεμονία του πατέρα της, συνηθίζει να βομβαρδίζει τα social media με γυμνές πόζες της.


Ωστόσο, ο τρόπος που το κάνει, συχνά εγείρει αρνητικά σχόλια και προβληματισμούς για την ψυχική υγεία της σταρ.


Αυτό συνέβη και τώρα που η σταρ ανέβασε στο Instagram δύο νέες ολόγυμνες πόζες της, όπου τη βλέπουμε να βρίσκεται μέσα στη μπανιέρα της.


Την ανάρτηση συνόδευε μια λεζάντα όπου η ίδια έκανε ένα λογοπαίγνιο με τη λέξη suck (που σημαίνει και "ρουφώ" και "είμαι χάλια"), σχολίασε πως δεν της αρέσουν οι "επαγγελματικές" πόζες και ζήτησε από τους πάντες (με βρισιά) να την χειροκροτήσουν και τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή.
 

Όπως αναφέρει το protothema.gr νώ πολλοί θαυμαστές της την έχουν επαινέσει για τα χωρίς όρια καμώματά της, ο πρώην της  Kevin Federline  ισχυρίστηκε ότι οι δύο γιοι της ο Sean Preston, 17 ετών, και ο Jayden James, 16 ετών- την παρακάλεσαν να σταματήσει.

«Προσπαθώ να τους εξηγήσω: "Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί"», δήλωσε ο 44χρονος Φεντερλάιν στη Daily Mail νωρίτερα φέτος.

«Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους κάνει κακό. Είναι σκληρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο λύκειο».

Εν τω μεταξύ, ο νυν σύζυγος της Spears, o χορευτής Sam Asghari έχει υπερασπιστεί πολλές φορές τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας.

«Ακόμα κι αν υπήρχε αλήθεια ότι τα παιδιά της ντρέπονται για τις επιλογές της μητέρας τους και τη θετική εικόνα του σώματός τους, δεν θα ήταν οι 1οι έφηβοι που ντρέπονται για τους γονείς τους», έγραψε ο γκουρού της γυμναστικής, 28 ετών, μέσω ενός Story.

«Θα συνειδητοποιήσουν ότι οι επιλογές της μητέρας τους είναι ακίνδυνες και αποτελεί έκφραση μιας νεοαποκτηθείσας ελευθερίας. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ντρέπεστε απλά πολλά πράγματα για τα οποία μπορείτε να είστε περήφανοι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!