VIRAL

Είδαμε τον Τάσο Ξιαρχό να χορεύει ικαριώτικο στη Νέα Υόρκη [βίντεο]

O γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη και από εκεί ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο που έγινε viral και στο οποίο ο ίδιος διατυμπανίζει την αγάπη του για την πατρίδα του!

Ο διάσημος Έλληνας χορευτής και χορογράφος ανέβασε στο Instagram και φωτογραφίες που δείχνουν πως στο ταξίδι του στο Μεγάλο Μήλο είχε μαζί του και την τραγουδίστρια Ζόζεφιν, άρα πιθανά αυτό το ταξίδι έγινε για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.

Όμως, όπως αναφέρει το  protothema.gr ο ίδιος δεν μπόρεσε να μη μεταφέρει και λίγη από την ελληνική παράδοση στο κέντρο της πιο διάσημης πόλης των ΗΠΑ

. Σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο TikTok, έδειξε να το ρίχνει στον χορό με... ικαριώτικο, τη στιγμή που πίσω του δέσποζαν οι ουρανοξύστες.

Υπό τους ήχους του δημοφιλούς τραγουδιού του Γιάννη Πάριου, ο Τάσος Ξιαρχό μαζί με έναν φίλο του διέδωσαν λίγο από το ελληνικό κλίμα, ενώ μέσα από τη λεζάντα της δημοσίευσής του, εξέφρασε την αγάπη που έχει στην πατρίδα του. Μεταξύ άλλων ο χορογράφος τόνισε ότι παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τη λεβεντιά του, εκείνος αγαπά τη χώρα του και θα ταξιδέψει μαζί με τις παραδόσεις της, παντού.

«Μπορεί να μας λέτε ότι δεν είμαστε λεβέντες, επειδή δεν έχουμε μαύρα γενιά και δεν φοράμε air max. Μπορεί να λέτε πως αν έρθουν ότι Τούρκοι και θα γελάνε: ΜΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ» σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσης του βίντεο, λαμβάνοντας θετικά σχόλια από αρκετούς Έλληνες. 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

@tasosxiarcho

Μπορεί να μας λέτε ότι δεν είμαστε λεβέντες επειδή δεν έχουμε μαύρα γενιά και δεν φοράμε air max.μπορεί να λέτε πως αν έρθουν ότι Τούρκοι θα γελάνε: ΜΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ

Ikariotiko - Giannis Parios

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!