VIRAL

Ο Ηλίας Μαμαλάκης πήρε εξιτήριο και έκανε μια ανάρτηση για τα γενέθλιά του

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε η πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Λευκωσίας στην Κύπρο και τώρα γιόρτασε τα γενέθλιά του και έκανε μια νέα ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τηλεοπτικός... μάγειρας, πήρε εξιτήριο και στις 20 Νοεμβρίου είχε γενέθλια και έτσι θέλησε να σχολιάσει πως αλλιώς περίμενε να τα γιορτάσει, αλλά εξακολουθεί να αρνείται να αποκαλύψει ποιο πρόβλημα υγείας τον οδήγησε στη ΜΕΘ, αν και φρόντισε να διαψεύσει τα όσα ακούστηκαν περί τροφικής δηλητηρίασης.

«Αλλιώς τα είχα σκεφτεί τα γενέθλιά μου. Πιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ' ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ΄ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή

Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα. Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές.

Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!