VIRAL

Ασύλληπτη γκάφα στο GNTM - Τα μοντέλα δεν ήξεραν την Ειρήνη Παπά

Το βράδυ της Δευτέρας 21/11 προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του GNTM αλλά στο twitter έγινε πάρτι με την απίστευτη γκάφα που έκαναν τα επίδοξα μοντέλα, όταν ακούστηκε ένα σχόλιο για την αείμνηστη ηθοποιό ε τη διεθνή καριέρα Ειρήνη Παππά που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή. 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας είπε στη διαγωνιζόμενη Μαρία Κώστα πως εμφανισιακά τους θυμίζει τη σπουδαία ηθοποιό Ειρήνη Παπά.

Ωστόσο, στο άκουσμα του ονόματος της αείμνηστης ηθοποιού οι διαγωνιζόμενες του GNTM έδειξαν να ξαφνιάζονται αφού όπως αποδείχθηκε δεν είχαν ιδέα για το ποια είναι η Ειρήνη Παπά. Μια μάλιστα από τις διαγωνιζόμενες αναρωτήθηκε για το ποια είναι με μια άλλη να της απαντά, “Από το GNTM 2 δεν είναι;” .

Τα κορίτσια του GNTM, προφανώς θεώρησαν πως οι κριτές αναφέρονταν είτε στην Χαρά Παππά είτε στην Ειρήνη Στεριανού που συμμετείχαν στο σόου σε προηγούμενες σεζόν

Όσο για την Μαρία Κώστα την οποία παρομοίασαν με την Ειρήνη Παπά, όταν η Βίκυ Καγιά τη ρώτησε αν τη γνωρίζει εκείνη απάντησε πως… κάτι της λέει αλλά δεν είναι σίγουρη αφήνοντας άφωνη τη Βίκυ Καγιά!

 

Φυσικά στο twitter έγινε χαμός από χλευαστικά σχόλια για τα επίδοξα μοντέλα που αγνοούν το ποια είναι η σπουδαία ηθοποιός.

Πάρτε μια γεύση

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!