VIRAL

Αφού μας σόκαρε ποζάροντας χωρίς μακιγιάζ τώρα η Madonna έγινε... ζόμπι

Η βασίλισσα της ποπ Madonna, έχει καταφέρει τις τελευταίες ημέρες να προκαλέσει σάλο, καθώς οι αμέτρητοι φαν της 64χρονης σταρ σοκαρίστηκαν όταν την είδαν χωρίς μακιγιάζ σε ένα βίντεο στο TikTok, όπου το πρόσωπό της δείχνει παραμορφωμένο από τις πλαστικές και το μπότοξ και τώρα την είδαν να μεταμορφώνεται σε... ζόμπι για το Halloween.

Συγκεκριμένα, η Madonna ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα και σε αυτό ακούγεται να λέει:  «Ω Θεέ μου, γιατί το έκανες αυτό;»  κάνοντας lip sync άβαφη ενώ στη συνέχεια - μεταμορφωμένη στην... κανονική Madonna - μας ψυθιρίζει: «Τώρα ξέρεις!».

Πλαστικοί χειρουργοί εξήγησαν στην Page Six ότι η σούπερ σταρ – βάση της εικόνας της – έχει κάνει τουλάχιστον 6 αισθητικές επεμβάσεις και παααάρα πολύ μπότοξ.

Σύμφωνα με τον Δρ. Ehsan Ali, «σίγουρα έκανε λίφτινγκ, καθώς το δέρμα της είναι τραβηγμένο και σφιχτό... Επίσης, σίγουρα έχει κάνει ρινοπλαστική ενώ έχει πειράξει και τα ζυγωματικά της».

Πολλοί όταν είδαν την άβαφη Madonna σχολίασαν πως μοιάζει με Ζόμπι και η ίδια αποφάσισε να συνεχίσει το... τρολάρισμα και μεταμορφώθηκε σε Ζόμπι με αφορμή το Halloween

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!