VIRAL

"Δάκρυσε" από συγκίνηση ο Αργυρός στη συναυλία με τον 50 Cent [βίντεο]

Μια μεγαλειώδη συναυλία παραχώρησε το βράδυ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, έχοντας στο πλευρό του το διάσημο ράπερ 50 Cent και ο coach του The Voice δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του για την αγάπη του κόσμου που εισέπραξε.

Μαγικές στιγμές έζησαν οι χιλιάδες θαυμαστές του Κωνσταντίνου Αργυρού και του 50Cent που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, μολονότι η συναυλία είχε αναβληθεί για μία ημέρα (κανονικά θα έπρεπε να γίνει το βράδυ του Σαββάτου) το στάδιο ήταν κατάμεστο!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή του σε μια από τις ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας του και αποθεώθηκε μαζί με τον θρύλο της ραπ 50Cent .

Ανάμεσα στα χιλιάδες άτομα που βρέθηκαν στην μεγάλη συναυλία και αρκετοί Έλληνες celebrities οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον 50Cent αλλά και να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς, έδειξε πόσο καμαρώνει για το φίλο και συνεργάτη του

Η Κατερίνα Λάσπα  η οποία βρέθηκε στο ΟΑΚΑ ανέβασε στο instagram βίντεο με τον Έλληνα τραγουδιστή να «σπάει» από συγκίνηση πάνω στη σκηνή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο ερμηνευτής βούρκωσε κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του κάνοντας τον σταυρό του που είχε την ευκαιρία να ζήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της καριέρας του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!