VIRAL

Χαμό προκάλεσε αυτή η πόζα της Khloe - Είναι ζευγάρι με τον Morrone;

Παροξυσμό έχουν πάθει οι φαν της Khloe Kardashian αλλά και του Ιταλού καρδιοκατακτητή Michele Morrone, με αυτή την κοινή πόζα των δύο σταρ και όλοι μιλούν για το νέο hot ζευγάρι της παγκόσμιας σόουμπιζ.

Η Khloe βρέθηκε στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει το σόου για την Ciao Kim συλλογή που παρουσίασε η αδελφή της Kim Kardashian με τους Dolce & Gabbana. 


Εκεί βρέθηκε και ο Ιταλός ηθοποιός Michele Morrone, που έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο, καθώς είναι ο πρωταγωνιστής στη σειρά ερωτικών ταινιών 365 Days του Netflix και πλέον θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους... γόηδες του σινεμά.


Οι δυο τους κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά καθισμάτων του σόου και όλοι πρόσεξαν την... οικειότητά τους, αλλά ήταν η στιγμή που πόζαραν αγκαλιά μπροστά στις κάμερες αυτή που προκάλεσε... παροξυσμό τους φαν τους και ειδικά στους φαν της Khloe!


Με το που δημοσιεύτηκε αυτή η πόζα, οι φαν της Khloe την... εκλιπαρούν να κάνει δεσμό με τον Michele και να βγάλει οριστικά από τη ζωή της τον μπασκετμπολίστα Tristan Thompson με τον οποίο η Khloe απέκτησε πριν λίγους μήνες και ένα ακόμη παιδί (ένα αγοράκι μέσω παρένθετης μητέρας, ενώ έχουν ήδη αποκτήσει μια κόρη) μολονότι ο Tristan την έχει απατήσει αμέτρητες φορές.


O 31χρονος Michele Morrone, πάλι ναι μεν είναι single, αλλά θυμίζουμε πως το 2018 χώρισε με τη σύζυγό του, μετά από φήμες περί... απιστίας του σταρ.

Πάντως στο after show party η Khloe πήγε μόνη της


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!