VIRAL

H Anna Wintour σνόμπαρε δημοσίως τη Kim Kardashian και το βίντεο έγινε viral

Στην επίδειξη του Οίκου Fendi που έγινε πριν λίγα 24ωρα στην εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, βρέθηκε η διαβόητη  Kim Kardashian και ενώ η πασίγνωστη celebrity κάθονταν στην πρώτη σειρά, έχοντας πλάι της διάσημες χολιγουντιανές σταρ, η... σιδηρά κυρία της παγκόσμιας Μόδας, η Anna Wintour έριξε ένα απίστευτο σνομπάρισμα στην Kim αφήνοντας τους πάντες (και την ίδια την Kim) άφωνους.

Όλοι πίστευαν πως η Kim και η 72χρονη επικεφαλής της Vogue, είναι φίλες, αφού οι δυο τους έχουν ποζάρει μαζί σε αναρίθμητες επιδείξεις Μόδας ανά τον κόσμο, ενώ η Kim εδώ και χρόνια είναι βασική καλεσμένη στo Met Gala που διοργανώνει η Anna.


Όμως προφανώς κάτι άλλαξε στις σχέσεις των δύο γυναικών.


Στο βίντεο που έγινε viral, βλέπουμε την Kim να είναι όρθια και να χειροκροτεί μετά το φινάλε της πασαρέλας, έχοντας πλάι της τη χολιγουντιανή σταρ Sarah Jessica Parker και την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Naomi Watts, όταν ξαφνικά πλησιάζει η Anna Wintour.

σκαι
H Kim σπεύδει να πει "γεια" στην Anna, αλλά η ίδια τη σνομπάρει επιδεικτικά, δεν την χαιρετά και αντίθετα πλησιάζει και χαιρετά τη Sarah Jessica Parker!
 

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral στο TikTok ενώ το είδαμε να προβάλλεται σήμερα και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

 

@madamefigarofr #KimKardashian et #SarahJessicaParker côte à côte au premier rang du défilé @Fendi… saluées par #AnnaWintour à la fin du show ! #fendi #tiktokfashion #newyork #fashiontiktok #newyorkfashionweek son original - madamefigarofr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!