VIRAL

Η Κύπρια που φίλησε τον βασιλιά Κάρολο έγινε viral και μίλησε στον Ευαγγελάτο

Από το CNN μέχρι το σύνολο των βρετανικών Μέσων, τα τηλεοπτικά πλάνα που κατέγραψαν το αυθόρμητο φιλί που έδωσε πριν δύο μέρες μια Κύπρια γυναίκα στον βασιλιά Κάρολο, κάνουν το γύρο του κόσμου και σήμερα η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Η γυναίκα που ζει στο Λονδίνο από το 1965 και έχει παντρευτεί Έλληνα, είναι η κυρία Τζένη Ασημινιός, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης 15/9 μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για τα όσα συνέβησαν έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, πριν από δύο ημέρες (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).


Η ίδια, βρίσκονταν ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος όταν έφτασε ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος, αν και δεν προβλέπονταν, αποφάσισε να κάνει χειραψίες με τον κόσμο, που είχε σπεύσει να τον συλλυπηθεί.


Και τότε είδαμε την κυρία Ασημινιός εντελώς αυθόρμητα να δίνει ένα φιλί στον Βασιλιά, ο οποίος φάνηκε να χαμογελά και να μην έχει ενοχληθεί με αυτό το φιλί.


Λίγο αργότερα, το CNN  έσπευσε να πάρει συνέντευξη από την Κύπρια και μάλιστα η ίδια είπε πως αρχικά όταν την πλησίασαν οι δημοσιογράφοι και την ρώτησαν αν αυτή ήταν η γυναίκα που φίλησε τον βασιλιά, η γυναίκα φοβήθηκε πως ήταν η αστυνομία!

«Χαιρετούσε τον κόσμο, του έπιασα το χέρι, του είπα συλλυπητήρια για τη βασίλισσα, με κοίταξε στα μάτια, τον κοίταξα ήταν λυπημένος, του είπα ‘να σε φιλήσω’, σκέφτηκε για ένα δευτερόλεπτο, μου είπε ‘ναι’ και τον αγκάλιασα και τον φίλησα» είπε στην εκπομπή του Ευαγγελάτου.

Η κ. Ασημινιός, μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τη βασιλική οικογένεια.

«Εγώ αγαπάω όλη την οικογένεια, είμαι φαν, πάω παντού όταν έχουν δηλώσεις. Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά και την αγάπη μου».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!