VIRAL

Το παλάτι με νέα ανάρτηση εξυμνεί τη σχέση της Ελισάβετ με τις Ένοπλες Δυνάμεις

Το βρετανικό παλάτι, συνεχίζει να εφαρμόζει με απόλυτη ακρίβεια το Πρωτόκολλο των διαδικασιών που έχουν σχεδιαστεί για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και σήμερα, με μια νέα ανάρτηση, θέλησε να τονίσει το στενό δεσμό που διατηρούσε πάντα η μονάρχης με τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς είναι ολοφάνερο πια πως το Ηνωμένο Βασίλειο αυτές τις μέρες φροντίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να θυμίσει το ρόλο του θεσμού της βασιλείας στην "ενότητα" της χώρας.

Στα επίσημα social media του βρετανικού παλατιού, δημοσιεύτηκαν το πρωί της Τετάρτης, μια σειρά από φωτογραφίες που αποδεικνύουν τις στενές σχέσεις της Ελισάβετ με τον βρετανικό στρατό.


Την ανάρτηση συνοδεύει μήνυμα του αρχηγού Εθνικής Άμυνας όπου τονίζεται πως η ίδια η Ελισάβετ, ήταν κόρη, σύζυγος και μάνα αξιωματούχων του Βρετανικού Ναυτικού και πως και τα εγγόνια της υπηρέτησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις (Πεζικό και Αεροπορία) και πως και η ίδια φόρεσε στρατιωτική στολή κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου.



Παράλληλα αναφέρεται πως σήμερα τη σορό της Ελισάβετ στο Λονδίνο θα συνοδεύσουν στην πορεία της από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Ουέστμινστερ πολεμικά οχήματα και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων.


Επίσης υπάρχουν αναφορές στις αναρίθμητες επισκέψεις της βασίλισσας σε στρατιωτικές βάσεις ανά τον κόσμο και τη στήριξη που η ίδια προσέφερε στους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους αλλά και στους βετεράνους και σε όσους στρατιωτικούς έχασαν τη ζωή τους ενώ εκτελούσαν τα καθήκοντά τους.


Τέλος τονίζεται το γεγονός πως το 2009 η Ελισάβετ το παράσημο Elizabeth Cross που τιμά τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπήρξαν θύματα τρομοκρατικών ενεργειών μετά το 1948.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!