VIRAL

Κάτι εντόπισαν οι φαν της Adele και είναι βέβαιοι πως η σταρ παντρεύτηκε στα κρυφά

H πασίγνωστη βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, πρόσθεσε στην τεράστια συλλογή της με βραβεία και ένα βραβείο EMMY καθώς κατάφερε να κατακτήσει αγαλματίδιο για την τηλεοπτική συναυλία της "Adele: One Night Only", αλλά οι φαν της δεν τη συγχαίρουν μόνο για τη νέα βράβευση, αλλά και για το νέο γάμο της, αφού κάποιοι πιστεύουν πως η σταρ έκανε γάμο στα κρυφά με το σύντροφό της.

Η Adele, δεν κρύβει πως μετά το διαζύγιό της, έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Rich Paul, αλλά το ζευγάρι φροντίζει να κρατά την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Όμως η σταρ θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram για να εκφράσει δημόσια τη χαρά της για την κατάκτηση του βραβείου ΕΜΜΥ και πόζαρε στο σαλόνι της έπαυλής της στο Λος Άντζελες και οι φαν της εντόπισαν κάτι στα πλάνα που τους κάνει να μιλούν για πιθανό κρυφό γάμο της σταρ.


Συγκεκριμένα πάνω στο τραπεζάκι στο σαλόνι της Adele, πρόσεξαν πως υπάρχει ένα custom επιτραπέζιο παιχνίδι που γράφει "The Paul's" και αμέσως κάποιοι άρχισαν να μιλούν για γάμο.


Το επίμαχο κουτάκι, που τελικά είναι θήκη για τουβλάκια ντόμινο ή rummikub, φυσικά δεν αποτελεί απόδειξη πως η σταρ παντρεύτηκε, αλλά και πάλι οι φαν της σχολιάζουν πως προφανώς το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και βλέπει "σοβαρά" το κοινό μέλλον του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!