VIRAL

Ο Κώστας Μυλωνάς μίλησε για όλα όσα είπε με τον Μπόρις Τζόνσον

Ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να κάνει διακοπές στην Ελλάδα και η συνάντηση που είχε με τον Κώστα Μυλωνά είχε σαν αποτέλεσμα ο άλλοτε παρουσιαστής της cult εκπομπής «Τα παιδιά της νύχτας», να γίνει viral μέσα στον Αύγουστο, καθώς ανέβασε στα social media, πόζες του με τον Μπόρις Τζόνσον.

 «Απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας...» είχε γράψει στο Instagram ο Κώστας Μυλωνάς, όταν συναντήθηκε με το γνωστό πολιτικό στην Εύβοια.


Τώρα ο ίδιος μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία του με τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό.

«Είχα κατασκηνώσει στην Εύβοια με την σχέση μου, και την ώρα που απολάμβανα τον μεσημβρινό καφέ, λέει κοίτα ένα ξανθό παιδάκι, και όντως βλέπω ένα παιδάκι έτσι με ατημέλητα μαλλιά ξανθά, και πήγα στο καφέ να καθίσω. Στην ουρά για το παγωτό, ήταν η γυναίκα του Μπόρις Τζόνσον. Τούς κέρασα, και μου είπε “σας ευχαριστώ πολύ” και έτσι πιάσαμε κουβέντα», είπε αρχικά.

«Δεν είχε μαζί του κανέναν να τον προστατεύει. Ήρθε και ο Μπόρις από τη θάλασσα και πιάσαμε την κουβέντα, με ρώτησε σε ποιόν σταθμό δουλεύω. Με τον Μπόρις Τζόνσον είπαμε για την Ελλάδα και έκανε μια πλακά για το ραδιόφωνο που δουλεύω», πρόσθεσε.

«Γίναμε φιλαράκια με την γυναίκα του Μπόρις Τζόνσον, ανταλλάξαμε instagram για να τα λέμε», κατέληξε μιλώντας για την ημέρα που πέρασε με τον απερχόμενο Βρετανό πρωθυπουργό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!