VIRAL

Η θρυλική σταρ Jane Fonda ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο [εικόνα]

Στα 84 χρόνια της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Jane Fonda, παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους ζωντανούς θρύλους του Χόλιγουντ και τώρα η ίδια ανακοίνωσε πως καλείται να δώσει μια γενναία μάχη με αντίπαλο τον καρκίνο και πως ξεκίνησε χημειοθεραπείες.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ αντιμετωπίζει την επάρατη νόσο και η ίδια εμφανίζεται αποφασισμένη να βγει και πάλι νικήτρια.

Με ανάρτησή της στο Instagram ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και ότι λαμβάνει χημειοθεραπεία.

«Λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι, έχω κάτι προσωπικό που θέλω να μοιραστώ. Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και έχω ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Αυτός είναι ένας πολύ θεραπεύσιμος καρκίνος. Το 80% των ανθρώπων επιβιώνει, οπότε νιώθω τυχερή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός, η οποία έχει βρεθεί αντιμέτωπη με τον καρκίνο και στο παρελθόν, συνέχισε λέγοντας ότι είναι «τυχερή» που «έχει ασφάλεια υγείας και πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς και θεραπεία». «Σχεδόν κάθε οικογένεια στην Αμερική χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο κάποια στιγμή και πάρα πολλές δεν έχουν πρόσβαση στην ποιοτική υγειονομική περίθαλψη που λαμβάνω και αυτό δεν είναι σωστό», πρόσθεσε.

Η σταρ του «Georgia Rule» αποκάλυψε στους followers της ότι κάνει χημειοθεραπεία εδώ και έξι μήνες, σημειώνοντας ότι δεν θα αφήσει την ασθένεια να επηρεάσει  τις δράσεις της για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.  Η Φόντα είπε ότι ανακάλυψε μέσα από αυτή την περιπέτεια ότι ο καρκίνος είναι «δάσκαλος» και «δίνει προσοχή στα μαθήματα που έχει για εκείνη».

«Ζούμε την πιο σημαντική περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας γιατί αυτό που κάνουμε ή δεν κάνουμε αυτή τη στιγμή θα καθορίσει τι είδους μέλλον θα υπάρξει και δεν θα επιτρέψω στον καρκίνο να με εμποδίσει να κάνω ό,τι μπορώ», συμπλήρωσε.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!