VIRAL

Πέθανε ο ηθοποιός Joe e Tata, της θρυλικής σειράς Beverly Hills 90210

Λίγα χρόνια μετά το θάνατο του ηθοποιού Luke Perry, που πρωταγωνιστούσε στη θρυλική σειρά Beverly Hills 90210, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών το 2019, τώρα το καστ της σειράς που άφησε εποχή στην σύγχρονη τηλεόραση, θρηνεί για το θάνατο ενός ακόμη σταρ της σειράς.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Joe E. Tata, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του Nat στη συγκεκριμένη σειρά, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο καλός του φίλος και συμπρωταγωνιστής του στη σειρά, Ian Ziering, ο οποίος μάλιστα έκανε γνωστό πως πρόσφατα απεβίωσε μια ακόμη συνεργάτιδα της συγκεκριμένης σειράς.

«Τους τελευταίους μήνες χάσαμε την Jessica Klein, μια από τις πιο παραγωγικές συγγραφείς και παραγωγούς του 90210, την Denise Douse που έπαιζε την κυρία Teasley, και τώρα είμαι πολύ λυπημένος που ο Joe E Tata πέθανε», έγραψε ο ηθοποιός από το Μπέβερλι Χιλς, Ian Zeiring.

«Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει ποτέ, ήταν τόσο γενναιόδωρος, είχε σοφία και καλοσύνη. Μπορεί να ήταν στα backstage πολλών σκηνών, αλλά ήταν ηγετική δύναμη, ειδικά για εμάς τα παιδιά, στο πώς να εκτιμήσουμε το δώρο που ήταν το 90210. Το χαμόγελό μου σβήνει σήμερα, αλλά το να χαζεύω όμορφες αναμνήσεις τον φέρνει ξανά στα μάτια μου αλλά και στην καρδιά μου όπου θα είναι πάντα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζόι» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ian Zering.

Πολλοί άλλοι σταρ της σειράς, όπως η Tori Spelling, o Briean Austin Green και ο Jason Priestley γέμισαν τα social media με μηνύματα θλίψης για το θάνατο του άλλοτε συνεργάτη τους

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

 

Το 2018, όπως αναφέρει το deadline.com ο Joe E. Tata διαγνώστηκε με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με την κόρη του, Kelly, η οποία ξεκίνησε έναν λογαριασμό Go Fund Me για να τον ενισχύσει οικονομικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!