VIRAL

Οι Jennifer Lopez και Ben Affleck έκαναν έναν ονειρεμένο γάμο [εικόνες]

Το γύρο του κόσμου κάνουν τα πρώτα πλάνα από το γάμο - υπερπαραγωγή που έκαναν η ποπ σταρ Jennifer Lopez και ο χολιγουντιανός αστέρας Ben Affleck.

Το ζευγάρι που έχει ήδη παντρευτεί με γάμο-εξπρές στο Λας Βέγκας, έκανε τώρα μια πιο επίσημη γαμήλια τελετή στο κτήμα του Ben στην πολιτεία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ και όλοι οι καλεσμένοι φορούσαν λευκά.


Το γάμο τον κάλυψε φωτογραφικά αποκλειστικά η Vogue, αλλά ήδη κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πλάνα που δείχνουν το λαμπερό ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης σε ένα ειδυλλιακό τοπίο.


Η Jennifer φόρεσε ένα εκπληκτικό Ralph Lauren νυφικό με τεράστια ουρά και πέπλο, ενώ ο Ben φόρεσε κομψό λευκό σακάκι.


Όπως διαβάζουμε στο protothema.gr το ζευγάρι έφτασε στον χώρο με βάρκα, καθώς η γαμήλια δεξίωση έγινε δίπλα στη θάλασσα. Το θέμα του γάμου δεν ήταν άλλο από το... παλιό Χόλιγουντ. Το κτήμα ήταν διακοσμημένο με βελούδινες λεπτομέρειες και μετάξι, σε μωβ αποχρώσεις, ενώ πρωταγωνιστούσε το «vintage style».Στην είσοδο της τελετής υπήρχε μία δημιουργία που πάνω έγραφε «Jennifer & Ben, μωρό μου σ' αγαπάω, με την καρδιά και την ψυχή, παντρέψου με, ας το φωνάξουμε» και δίπλα υπήρχε μία ρομαντική κούνια.
 


Βαγόνια στολισμένα με λουλούδια κοσμούσαν αριστερά και δεξιά το μονοπάτι που οδηγούσε στην έπαυλη του Μπεν Άφλεκ. Μία μεγάλη έκταση που βρίσκεται δίπλα από την κατοικία κι είναι γνωστή ως η «Λίμνη της Χελώνας» μετατράπηκε σε παραλία για τους καλεσμένους, ενώ εγκαταστάθηκε επίσης μία πλατφόρμα καταδύσεων μαζί με καγιάκ, ομπρέλες και ξαπλώστρες.



Σύμφωνα με καλεσμένο που μίλησε στη DailyMail: «Ήταν πραγματικά όλα πολύ καλαίσθητα. Όμως, δεν ήταν τίποτα τόσο "τρελό", όπως θα περίμενε κανείς από δύο σταρ».

Το ζευγάρι φρόντισε και για τη διαμονή των καλεσμένων του στην τριήμερη αυτή δεξίωση. Πιο συγκεκριμένα, φρόντισαν να τους τακτοποιήσουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Σαβάνα, το οποίο κόστιζε 800 δολάρια τη νύχτα.

 

 


Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, οι περισσότεροι από τους καλεσμένους έφτασαν την Πέμπτη με κάποιους να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις πολυτέλειες του ξενοδοχείου μέχρι και τη Δευτέρα.

Στη λίστα των καλεσμένων βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Ματ Ντέιμον, η συζυγός του Λουτσιάνα, ο Κέβιν Σμιθ και η συζυγός του Τζένιφερ, ο Τζέισον Μιοες επίσης με τη γυναίκα του Τζόρνταν, ο Τζίμι Κίμελ, η Ντρέα Ντε Ματέο και ο διάσημος κυνηγός ταλέντων Πάτρικ Γουάιτσελ με τη συζυγό του Πία.

Το τριήμερο πάρτι τους ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή, με πικ νικ στον κήπο του κτήματος στο Riceboro. Όλοι οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών φορούσαν λευκά ρούχα, για να εναρμονίζονται με τα πολυτελή διακοσμητικά και τις συνθέσεις με τα λουλούδια.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!