VIRAL

Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου ανακοίνωσε πως παντρεύεται

Η 64χρονη διάσημη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, με μια ανάρτησή της στο Facebook ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να κάνει το δεύτερο γάμο της!

Η γνωστή σοπράνο ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το προσκλητήριο του γάμου τους.

Ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα τελεστεί στις 3 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Δημαρχείο Περιστερίου, με την Σόνια Θεοδωρίδου να ανυπομονεί για την μεγάλη ημέρα. 

«Είπα ναι. Μετά από σκέψη και αναγνωρίζοντας τη βαθιά ανάγκη μου να αγαπώ και να αγαπιέμαι ελεύθερα, χωρίς φραγμούς, χωρίς πόνο χωρίς πρέπει. Είπα ναι, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία, τη γαλήνη, στο μαζί. Αποφάσισα να ανήκω στις γυναίκες που δεν παρέμειναν σε ένα γάμο φάρσα. Όσο και αν κόστισε.. Είπα “Σόνια, μεγάλωσες, άσε τους έρωτες”, αλλά τελικά είπα “ναι”.

Δεν εγκατέλειψα να ζήσω μια ζωή που μου έτυχε, αλλά δεν μου άξιζε. Έστειλα την ευχή μου να βρεθεί και για μένα αυτός που θα διαβάσει την ψυχή μου, θα αφουγκραστεί τα θέλω μου και θα σταθεί άξια δίπλα μου. Και ήρθε. Ωρίμασα, δεν γέρασα, δεν εγκατέλειψα. Σε εσάς που με διαβάζετε, σας παροτρύνω και σας εύχομαι να ζήσετε την ζωή που σας αξίζει πραγματικά. Αυτή που είναι λουσμένη στο θείο φως της αγάπης, του σεβασμού και πάνω από όλα της πραγματικής χαράς» έγραψε η Σόνια Θεοδωρίδου στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!