VIRAL

Η Μελέτη έκανε ένα επικό σχόλιο σε μια φωτογραφία του συζύγου της [εικόνες]

Διακοπές στην Κεφαλονιά κάνει η παρουσιάστρια Ελεωνόρα Μελέτη και έχει στο πλευρό της το σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, την κόρη της Αλεξάνδρα, αλλά και τον αδελφό της Δημήτρη, ο οποίος και τράβηξε μια πολύ αστεία φωτογραφία του συζύγου της διάσημης αδελφής του.

Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Μαροσούλης, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που τράβηξε ο Δημήτρης Μελέτης, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει σε παραλία της Κεφαλονιάς, με το πρόσωπό του και τα μαλλιά του γεμάτα σκόνη.


«Μέλος της φυλής Τεμπε βρέθηκε στη παραλία Ξι της Κεφαλονιάς!» έγραψε με χιουμοριστική διάθεση στη λεζάντα ο Θοδωρής Μαροσούλης, ενώ η Ελεωνόρα ανέβασε σε story την ίδια φωτογραφία και σχολίασε: «Τον παντρεύτηκα!».


Πάντως ο αδελφός της παρουσιάστριας γενικά έχει αναλάβει να απαθανατίζει με το φακό του τις διακοπές τους, όπως έγραψε και η ίδια η Ελεωνόρα: «Σε προηγούμενη ζωή ήμουν ψάρι. Σε επόμενη δελφίνι. Πάντα βουτάω στα βαθιά κ στη ψυχή μου ο,τι μείνει.
Λίγο η αλμυρά κ η δροσιά, κ του βυθού ο ήχος, μόνο εκεί μέσα στο νερό σπάει το δικό μου τοίχος.

Νιώθω γαλήνη στη σιωπή κ ασφάλεια εκεί μέσα, γιατί η θάλασσα αδέλφια μου γνωρίζει από μπέσα.

( με τη θάλασσα πάντα έχω οίστρο). Ο αδελφός μου @d.meletis1 έχει οίστρο γενικά με τη φωτογραφία κ τα βίντεο κ νομίζω φαίνεται.» 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!