VIRAL

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τις πυρκαγιές έχει γίνει viral

Η καταστροφή που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε στην Αττική, είναι ασύλληπτη και η ηθοποιός Ελένη Ράντου, που συχνά επιλέγει τα social media για να εκφράσει δημόσια τη γνώμη της και να μοιραστεί τις σκέψεις της, δεν μπορούσε να σιωπήσει βλέποντας τον όλεθρο που προκάλεσαν ξανά οι πυρκαγιές.

Μάλιστα η Ελένη Ράντου, αποκάλυψε πως δεν γνώριζε πως είχαν ξεσπάσει οι πυρκαγιές καθώς βρίσκονταν σε ένα ήρεμο μέρος, με λιγοστούς κατοίκους και χωρίς τηλεόραση και έπαθε σοκ όταν επέστρεψε και είδε τί είχε συμβεί.

«Επέστρεψα χτες από έναν ευλογημένο τόπο με 30 κατοίκους χωρίς τηλεόραση, χωρίς ανάγκη για κινητό, με ανθρώπους που επικοινωνούν με λίγα και ουσιαστικά λόγια. Και πάνω από την Αθήνα αντικρίζω κόκκινους απειλητικούς καπνούς και επιστρέφω βίαια στην πραγματικότητα του παρατεταμένου σοκ που ζούμε χρόνια τώρα, ειδικά στη μητρόπολη, που το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο και σκέφτομαι πόση βία ψυχολογική και όχι μόνο καταπίνουμε, πόση ματαίωση, πόση θλίψη… Πόση αδικία, πόση ανασφάλεια, πόση απώλεια, πόσο α στερητικό. Και παύω να αναρωτιέμαι γιατί γεννάμε τόσο μίσος. Έχουμε πια μισήσει την ίδια τη ζωή. Δεν παλεύονται άλλο οι καταστροφές μας. Καμιά ύπαρξη δεν μπορεί να τις αντέξει» έγραψε η Ελένη Ράντου στο Facebook.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!