VIRAL

H Lopez αποκάλυψε τη σεξουαλική ταυτότητα της κόρης της [βίντεο]

Χιλιάδες επαινούν την Jennifer Lopez, μετά την κοινή εμφάνιση που έκανε επί σκηνής με την κόρη της η πασίγνωστη σταρ, καθώς η JLo έδειξε σε όλους πως σέβεται απόλυτα τη σεξουαλική ταυτότητα της 14χρονης κόρης της Emme, που επιλέγει να είναι non binary, δηλαδή να μην αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας ή γυναίκα.

H Lopez έχει αποκτήσει τα 14χρονα δίδυμα Emme και Max από το γάμο της με τον Mark Anthony και η ίδια δεν έχει κρύψει ποτέ το πόσο λατρεύει τα παιδιά της.

Σε συναυλία που έδωσε στο ημίχρονο αγώνα των Dodgers Λος Άντζελες, και στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο TikTok η Lopez αναφέρεται  στο κορίτσι της χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες αυτοί/αυτούς (they/them): «Η τελευταία φορά που εμφανιστήκαμε μαζί ήταν σε ένα μεγάλο στάδιο όπως αυτό. Τους (σ.σ. αναφερόμενη στην κόρη της) ζητάω συνέχεια να τραγουδήσουν μαζί μου, αλλά δεν το κάνουν. Οπότε αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση. Είναι πολύ, πολύ απασχολημένοι. Έχουν κλείσει ραντεβού. Και ακριβοί! Μου κοστίζει όταν βγαίνουν», είπε αστειευόμενη για να συνεχίσει:

«Αλλά αξίζουν κάθε δεκάρα, γιατί είναι το αγαπημένο μου ντουέτο όλων των εποχών. Οπότε, αν μου επιτρέπετε», πρόσθεσε η J.Lo, πριν η Emme αρχίσει να τραγουδά το «A Thousand Years» της Christina Perri με ένα μικρόφωνο που είχε πάνω του τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

 

 Πλέον πολλοί και ειδικά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας επαινούν την Lopez για το σεβασμό που επιδεικνύει στην κόρη της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!