VIRAL

Όλοι στηρίζουν τη Δανάη Μπάρκα μετά το απαράδεκτο σχόλιο της Λατινοπούλου

Σάλο και σφοδρότατες αντιδράσεις κατάφερε να προκαλέσει για πολλοστή φορά η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία και στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για ρατσισμό και σεξισμό. Αυτή τη φορά, η ίδια έβαλε στο στόχαστρό της την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα και τα κιλά της και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Δανάη Μπάρκα, ανέβασε στα social media, πόζες της με μαγιό από την εξόρμηση που έκανε στη Μύκονο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.


Η Λατινοπούλου το βράδυ της Τετάρτης 15/6 σχολίασε τα κιλά της παρουσιάστριας σε αυτές τις πόζες γράφοντας: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική, αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς, αλλά θα είναι αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου η οποία πήρε την “πληρωμένη απάντηση της Δανάης Μπάρκα το επόμενο πρωί μέσα από την εκπομπή της.

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα, δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου», ήταν μερικά μόνο από όσα είπε η Δανάη Μπάρκα, ενώ ανέβασε και νέες πόζες της μαγιό.

«Όλα επιτρέπονται στην παραλία.
Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα ..σκουπίδια...» έγραψε όλο νόημα.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@danai_barka)

 

 

Οι ceebrities στηρίζουν τη Δανάη

Πλήθος celebrities από την Κατερίνα Καινούργιου μέχρι τη Φαίη Σκορδά έσπευσαν να στηρίξουν τη Δανάη, σε ένα απίστευτο κύμα συμπαράστασης στα social media, κατά του body shaming. Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως και η ΝΔ κρατά πλέον αποστάσεις από τη Λατινοπούλου, τονίζοντας πως δεν εκφράζει θέσεις της παράταξης, δεν αποτελεί κομματικό στέλεχος σε κανένα επίπεδο και πως δεν θα πολιτευτεί με το κόμμα στις προσεχείς εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!