MARKET NEWS

Διαδικτυακή Έκθεση “Roots & Routes” από την Mia Takemoto στην γκαλερί RIANA RAOUNA Gallery

Η γκαλερί RIANA RAOUNA είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την έκθεση Roots and Routes της Βρεττανό-Γιαπωνέζας καλλιτέχνιδας Mia Takemoto, την οποία οι λάτρεις της τέχνης μπορούν να απολαύσουν διαδικτυακά στη διεύθυνση https://www.rianaraouna.com/viewing-room.

 

Αποτελούμενη από έντεκα πίνακες ζωγραφικής της Takemoto από τις σειρές Hybrid Landscapes καιRoots & Routes, η έκθεση πραγματεύεται την έννοια της διεθνικότητας και της διαμόρφωσης της ταυτότητας. Η σειρά πινάκων "Hybrid Landscapes" παρουσιάζει φιγούρες ανάμεσα σε φανταστικά τοπία, αποτελούμενα από μελανώδη βουνά και διακοσμητικές επιφάνειες. Στην πιο πρόσφατη σειρά έργων "Roots and Routes", η Mia Takemoto δημιουργεί πίνακες πάνω σε διαφορετικά είδη ξύλου που σχετίζονται με τις δικές της διαδρομές, όπως η Σκωτία, η Ιαπωνία και η Αυστραλία. Το ξύλο κερασιάς συνδέεται με την πόλη διαμονής της, το Warrington, ο δρυς με τη Σκωτία, το έλατο με τη Βρετανική Κολομβία, o σφένδαμος με την Ιαπωνία και ο ευκάλυπτος με την Αυστραλία.                                         
                                                                                                  

  

Όπως ισχυεί σε όλο το φάσμα της δουλειάς η Mia Takemoto, τα υλικά προετοιμάζονται από την ίδια και βασίζονται σε αρχαίες ασιατικές τεχνικές. Αυτά περιλαμβάνουν αυγοτέμπερα (egg tempera), μελάνι και χειροποίητο καθιστώντας την υλικότητα εξίσου σημαντική με το  ολοκληρομένο έργο τέχνης .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τη γκαλερί στο 22 462888 ή μέσω email στο info@rianaraouna.com

Σχετικά με την γκαλερί: Η RIANA RAOUNA Gallery είναι γκαλερύ σύγχρονης τέχνης η οποία επικεντρώνεται στην ανάδειξη ανερχόμενων καλλιτεχνών από το διεθνή χώρο της σύγχρονης τέχνης και λειτουργεί διαδικτυακά στο www.rianaraouna.com. Η γκαλερί ιδρύθηκε το 2021 από τη Ριάνα Ραουνά, εξειδικευμένη στον τομέα της σύγχρονης τέχνης και κάτοχος τίτλου με άριστα στο MA Contemporary Art από το Sotheby’s Institute of Art, Λονδίνου. Στόχος της γκαλερί είναι η ενδυνάμωση των ανερχόμενων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο και παράλληλα, η παροχή της δυνατότητας σε συλλέκτες σύγχρονης τέχνης απόκτησης έργων υψηλής αισθητικής αξίας και επενδυτικής προοπτικής. Πέραν από τη διαδικτυακή της παρουσία, η γκαλερί διοργανώνει εκθέσεις σε φυσικούς χώρους στην Κύπρο και μελλοντικά στο εξωτερικό.   

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!