VIRAL

O Justin Bieber αποκάλυψε πως έχει ένα σπάνιο σύνδρομο [βίντεο]

Με το πρόσωπό του να έχει παραλύσει από τη μία πλευρά εμφανίστηκε ο Justin Bieber και ο ίδιος αποκάλυψε πως πάσχει από ένα σύνδρομο. Και όλα αυτά συμβαίνουν λίγες εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη η σύζυγός του και πασίγνωστο μοντέλο Hailey Baldwin.

Ο διάσημος τραγουδιστής ενημέρωσε τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές του ότι πάσχει από ένα σύνδρομο που προσβάλει το νεύρο του προσώπου.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Bieber αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ράμσεϊ Χάντ, το οποίο προκαλεί παράλυση του νεύρου του προσώπου. Εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει, ακύρωσε ένα μέρος της προγραμματισμένης παγκόσμιας περιοδείας του.

«Γεια σε όλους, Justin εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει. Όπως βλέπετε, αυτή η μεριά δεν κουνιέται. Το ρουθούνι μου δεν κουνιέται, το μάτι μου το ίδιο, δεν μπορώ να χαμογελάσω», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο ποπ σταρ ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι κάνει ειδικές ασκήσεις για να ξεπεράσει το πρόβλημα, χωρίς όμως να προσδιορίσει πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να επανέλθει στη μουσική σκηνή.

«Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω και να επανέλθω στο 100%, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό για το οποίο γεννήθηκα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!