VIRAL

Συγκλόνισε η ομιλία του Matthew McConaughey για το μακελειό στο Τέξας

Χαμός γίνεται στο twitter με τη συγκλονιστική ομιλία που έκανε στο Λευκό Οίκο, ο χολιγουντιανός σταρ Matthew McConaughey για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ, με αφορμή το μακελειό που έγινε πριν λίγες ημέρες σε δημοτικό σχολείο στην πόλη Ουβάλντε του Τέξας, αλλά και το απίστευτο σερί νεκρών και τραυματιών από ανταλλαγή πυροβολισμών που καταγράφτηκε τις τελευταίες ημέρες στη χώρα του.

Η ομιλία του 52χρονου ηθοποιού, που ο ίδιος κατάγεται από την πόλη Ουβάλντε (μάλιστα η μητέρα του εργάζεται σε νηπιαγωγείο της πόλης που απέχει λίγα μόλις μέτρα από το δημοτικό σχολείο όπου 19 παιδιά βρήκαν φρικτό θάνατο, από τα όπλα ενός 18χρονου) κράτησε μόλις 22 λεπτά αλλά ήταν συγκλονιστική και άκρως συναισθηματικά φορτισμένη.


Ο σταρ μετά από σύντομη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό Πρόεδρο με επίκεντρο την οπλοκατοχή, μίλησε στο Λευκό Οίκο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, η οποία μάλιστα κουβαλούσε στο χέρι της ένα ζευγάρι πράσινα παιδικά παπούτσια που άνηκαν σε ένα κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του στο μακελειό στο σχολείο Robb.


«Αυτά τα ίδια πράσινα Converse, στα πόδια της, ήταν η μόνη ξεκάθαρη απόδειξη για την αναγνώρισή της μετά το μακελειό» είπε o σταρ και έδειξε μια σειρά από προσωπικά αντικείμενα των άτυχων θυμάτων.


Ο διάσημος ηθοποιός κάλεσε τα ηγετικά στελέχη (του Κογκρέσου) να αναλάβουν δικομματική δράση ώστε να σταματήσουν οι παράλογες δολοφονίες και να περάσουν μέτρα ευθύνης για τα όπλα.


Η ομιλία του έχει γίνει viral στο twitter προκαλώντας αναρίθμητα σχόλια καθώς το θέμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ συνεχίζει να διχάζει.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!