VIRAL

Meghan ή Kate; Χαμός για το ποια ήταν η πιο καλοντυμένη Δούκισσα

Μετά από δύο χρόνια η Meghan Markle έκανε κοινή επίσημη εμφάνιση με την Kate Middleton και οι συγκρίσεις ήταν... μοιραίες.

Πριν και μετά το περίφημο... Megxit γράφτηκαν πολλά για τις κακές σχέσεις που είχε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ με τη Δούκισσα του Σάσεξ και καθώς οι Harry και Meghan μετακόμισαν στις ΗΠΑ, οι δυο τους δεν είχαν εμφανιστεί πουθενά μαζί, εδώ και πολύ καιρό.


Τώρα όμως οι Meghan και Harry βρίσκονται στο Λονδίνο για τις εκδηλώσεις για τον πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.


Το ζευγάρι γευμάτισε με τη βασίλισσα και μάλιστα λέγεται πως εκεί η Ελισάβετ είδε από κοντά για πρώτη φορά την δισεγγονή της που φέρει το όνομά της .  Ωστόσο στην προχθεσινή παρέλαση Trooping The Corour το ζευγάρι δεν επιτρέπονταν να βρίσκεται στο μπαλκόνι του Μπάκινγκχαμ μαζί με τους Kate και William.


Όμως την Παρασκευή 3/6 στην τελετή–αφιέρωμα για την βασίλισσα Ελισάβετ, που πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο, μπορεί η βασίλισσα να απουσίαζε λόγω αδιαθεσίας (σήμερα αναμένεται να παραβρεθεί κανονικά στις εκδηλώσεις) οι Kate και William και οι Meghan και Harry ήταν παρόντες και οι συγκρίσεις για τις στιλιστικές επιλογές που έκαναν οι δυο Δούκισσες προκάλεσαν χαμό σχολίων.


H Meghan εμφανίστηκε με λευκό Dior σύνολο, ενώ η Kate με ένα παστέλ - κίτρινο σύνολο της αγαπημένης της σχεδιάστριας Emiia Wickstead, ενώ και οι δυο φόρεσαν ψηλοτάκουνες γόβες και λοξά τεράστια καπέλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Tea (@royalttea)


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Tea(@royalttea)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!