VIRAL

Ο τράπερ Trannos χλεύασε την Αστυνομία μετά τη σύλληψή του [βίντεο]

Πολλά αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει ένα βίντεο που ανέβασε στα social media o 22χρονος τράπερ Trannos ο οποίος εμφανίζεται σε αυτό να χλευάζει ευθέως την Αστυνομία, αλλά και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά την πρόσφατη σύλληψή του για οπλοκατοχή.

Ο νεαρός τράπερ, που σημειώνει τεράστια επιτυχία, έχοντας εκατοντάδες χιλιάδες followers στα social media πρόσφατα συνελήφθη μετά από έλεγχο που έκανε η Αστυνομία στο όχημά του στο Μπουρνάζι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TRANNOS (@trannos.west)


Στο όχημα, την περασμένη Τρίτη βρέθηκε ένα όπλο Glock, με αποτέλεσμα ο τράπερ να συλληφθεί και να οδηγηθεί την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο στην Ευελπίδων.


Εκεί ο νεαρός τράπερ, ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν ήταν δικό του αλλά ενός φίλου του και πως το όπλο το είχαν νοικιάσει για τις ανάγκες του γυρίσματος ενός βιντεοκλίπ.


Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή.


Αναχωρώντας από τα Δικαστήρια, ο τράπερ ανέβασε σε story ένα βίντεο όπου ακούγεται να λέει γελώντας: «ευτυχώς που δεν βρήκαν και το άλλο όπλο που είχα στο αμάξι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TRAP INDUSTRY (@trap__industry)


Αυτό το βίντεο προκάλεσε πολλά σχόλια, ωστόσο Αστυνομικοί της ομάδας Δίας, που έκαναν τον έλεγχο στο αμάξι, είπαν πως δεν υπήρχε κανένα άλλο όπλο και σχολίασαν πως ο νεαρός όταν συνελήφθη ήταν πολύ τρομαγμένος.

« Ήταν τρομαγμένος δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Η εικόνα του δεν είχε καμία σχέση με εκείνη στα video clip...Όταν εντοπίσαμε το όπλο, ταράχτηκε» είπαν οι αστυνομικοί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by xoran slatt (@xx._xoran_.xx)


Σχολιάζοντας αργότερα την προκλητική ανάρτησή του ο ίδιος ο Trannos, είπε: «Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι».

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα» είπε επίσης ο Trannos στο Mega

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!