MARKET NEWS

Οινοποιείο Καμαντέρενα: 2 Χρυσά Μετάλλια & 1 Αργυρό Μετάλλιο στον 13ο Κυπριακό Διαγωνισμό Οίνου

Ο 13ος Κυπριακός Διαγωνισμός Οίνου, ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου, ολοκληρώθηκε, με το οινοποιείο Καμαντέρενα να αποσπά συνολικά 2 Χρυσά Μετάλλια & 1 Αργυρό Μετάλλιο, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την υψηλή ποιότητα των οίνων του καθώς και την συνεχιζόμενη εξέλιξη του.

Το οινοποιείο Καμαντέρενα, το οποίο στέκεται επιβλητικά στην καρδιά του Παφίτικου αμπελώνα, μεταξύ των χωρίων Στρουμπί και Πολέμι, κατέκτησε Χρυσό Μετάλλιο για τa Καμαντέρενα Ροζέ (Λευκάδα, Shiraz) 2021 & Saint Barnabas Commandaria 2021 και Αργυρό Μετάλλιο για το Καμαντέρενα Ξυνιστέρι, Semillon 2021.

Στον φετινό διαγωνισμό, συμμετείχαν 33 οινοποιία με 178 διαφορετικά δείγματα οίνου, καταχωρημένα σε δυο κατηγορίες, των ξηρών και ημίξηρων και των γλυκών και ημίγλυκων, ενώ δόθηκαν συνολικά 3 Μεγάλα Χρυσά Μετάλλια, 47 Χρυσά Μετάλλια & 6 Αργυρά μετάλλια, καθώς και 8 Ειδικές Διακρίσεις.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

KAMANTERENA ROSE (LEFKADHA, SHIRAZ) 2021: GOLD

ST. BARNABAS COMMANDARIA 2015: GOLD   

KAMANTERENA XYNISTERI/SEMILLON 2021: SILVER

INFO:
Το Οινοποιείο Καμαντερένα είναι ανοιχτό για το κοινό, καθημερινά 9.00π.μ. – 15.00μ.μ., Σάββατο & Κυριακή μόνο με ραντεβού. Στους επισκέπτες, προσφέρεται οργανωμένη ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου, καθώς και γευστική δοκιμή κρασιών και αποσταγμάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.    

Διεύθυνση: Οινοποιείο Καμαντερένα (ΣΟΔΑΠ ΛΤΔ) οδός Καμαντέρενας αρ. 1, Στρουμπί, 8550 Πάφος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Οινοποιείου, www.kamanterena.com.cy ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο 26 633000.

Τα προϊόντα του Οινοποιείου Καμαντέρενα, διανέμονται στην Κύπρο από την Tempo Beverages Cyprus, επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας καταξιωμένων ποτών ευρείας διανομής, όπως αυτά της Pernod Ricard (Absolut, Chivas Regal), αντιπρόσωπος των μπυρών του Ομίλου HEINEKEN, καθώς και ενός μεγάλου εύρους διεθνών κρασιών. Προσφάτως, το ήδη εντυπωσιακό και ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιό της, εμπλουτίστηκε με το premium νερό San Benedetto και τα premium mixers & soda beverages, Three Cents.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!