MARKET NEWS

Νέο κατάστημα PUMA στο Nicosia Mall

Did you miss usH κορυφαία αθλητική εταιρεία PUMA επιστρέφει δριμύτερη στην Κύπρο και σας περιμένει με χαρά στο καινούριο της κατάστημα, στο Nicosia Mall (level 1).

Όποιος και αν είναι ο λόγος της επίσκεψής σας, σίγουρα δε θα απογοητευτείτε! Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε το look σας, είτε να κορυφώσετε τις επιδόσεις σας στην καθημερινή σας προπόνηση, η PUMA υπόσχεται ότι θα βρείτε τη λύση στην πληθώρα των προϊόντων που προσφέρει.

Οι νέες, μοναδικές αφίξεις έρχονται για να καταπλήξουν το Κυπριακό κοινό. Σε επίπεδο lifestyle, οι πιο πρόσφατες προσθήκες στις συλλογές της PUMA συμπεριλαμβάνουν το πολυαναμενόμενο Mayze Glow, το bold Kosmo Rider και το κλασσικό Suede Mayu Raw. Από τις συλλογές των ρούχων, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ξεχωριστές συνεργασίες της PUMA με το διάσημο Minecraft Video Game, τον πολυαγαπημένο Garfield και πολλές άλλες.

Πέρα από τις lifestyle συλλογές, η PUMA, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών ειδών στον κόσμο, έχει επενδύσει σε top-rated τεχνολογίες για training και running. Με τα νέα Deviate Nitro, τα Velocity Nitro και το Run XX Nitro η εταιρεία έχει κάνει επανάσταση στο χώρο του running. Με συλλογές όπως η Flawless, η Stardust και η Frida Kahlo, η PUMA θα σας βοηθήσει να προπονηθείτε με στυλ και ταυτόχρονα να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο στο everyday training.

Τέλος, το milestone της φετινής χρονιάς  είναι η συνεργασία της PUMA με την Ελένη Φουρέιρα. Η κορυφαία pop-star και fashion icon, η πιο «εκρηκτική» performer και μία από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες, παρουσιάζει τα κορυφαία προϊόντα της PUMA και ενθουσιάζει τα πλήθη. Μπορείτε και εσείς να πάρετε ένα sneak peak και να ψωνίσετε τα outfit της στο νέο κατάστημα της εταιρείας στο Nicosia Mall.

Ελάτε και εσείς να ανακαλύψετε τον κόσμο της PUMA!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!