VIRAL

Σοκαρισμένη η Kim "βομβαρδίζει" το twitter με μηνύματα για το νέο μακελειό σε σχολείο

Οι ΗΠΑ, θρηνούν για μια ακόμη φορά πολλά θύματα σε σχολείο στην πόλη Uvalde στο Τέξας, καθώς ένας 18χρονος σκόρπισε το θάνατο και στέρησε τη ζωή από 19 μαθητές δημοτικού και δύο εκπαιδευτικούς και ο πλανήτης όλος πάγωσε στο άκουσμα αυτής της θλιβερής είδησης.

Η τραγική είδηση άνοιξε ξανά τις συζητήσεις για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ και η πολιτική ηγεσία της χώρας εξέφρασε δημόσια τον αποτροπιασμό της για αυτό το νέο μακελειό.


Σοκαρισμένη είναι και η διαβόητη Kim Kardashian που από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, άρχισε να βομβαρδίζει τα social media με κείμενά της για το μακελειό στο Τέξας.


Αρχικά ανέβασε στο twitter ένα κείμενο που η ίδια είχε γράψει στο blog της το 2017 επί προεδρίας Trump όπου μιλούσε για την ανάγκη αλλαγής της νομοθεσίας για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ και σε αυτό το κείμενο αναφέρονταν σε άλλα τραγικά συμβάντα που είχαν γίνει σε σχολεία στις ΗΠΑ.


Στην πορεία με μια σειρά από tweets αναφέρει πως δεν μπορούμε άλλο να αποδεχόμαστε αυτή την κατάσταση, λέει πως είναι εντελώς λάθος ένας έφηβος να σκοτώνει παιδιά. Μιλά για αιτίες όπως ο ρατσισμός, το μίσος και θέματα ψυχικής υγείας που οδηγούν σε τέτοια βίαια γεγονότα, αλλά παραθέτει και τα όσα πρέπει να αλλάξουν στην οπλοκατοχή, όπως το όριο ηλικίας για οπλοφορία και τονίζει πως πρέπει να απαγορευτούν κάποιοι τύποι όπλων, λέγοντας πως δεν είναι μέσο άμυνας.

 

Τα μηνύματα της Kim κάνουν το γύρο του κόσμου, καθώς η ίδια διαθέτει εξωφρενικά τεράστιο αριθμό followers 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!