MARKET NEWS

Έλα στο BURGER WEEK και έφυγες για Coldplay!

Viva La Burger!

 

Η συναυλία των Coldplay περνάει από το στομάχι! Το Moondog’s Bar & Grill στη Λευκωσία διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά μια εβδομάδα γεμάτη γευστικά BURGERS! Το Burger Week ζωντανεύει και πάλι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από τη Δευτέρα 30 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 5 Ιουνίου, 2022.

40 επικά ζουμερά burgers, 250+ διαφορετικές μπύρες μαζί με live bands συνθέτουν τον καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσει δυναμικά το καλοκαίρι σου.

My Universe, Clocks, Yellow και άλλα 37 Βurgers σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις.

Όπως κάθε χρόνο, Burger Week χωρίς συναυλία δεν γίνεται. Κατά τη διάρκεια του 6ου Burger Week, το Moondog’ s θα κληρώσει 2 διπλά αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 4ων αστέρων και 2 διπλά εισιτήρια εισόδου στο Deutsche Bank Park (Commerzbank Arena) στην Φρανκφούρτη.

Οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live τους Coldplay μαζί με τον κολλητό, την κολλητή ή το ταίρι τους.  Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 2 τυχερούς που θα ταξιδέψουν μαζί  με ένα άτομο της επιλογής σου στην Φρανκφούρτη στις 3 Ιουλίου, πάρε μέρος στο διαγωνισμό απλά και μόνο δοκιμάζοντας ένα από τα 40 ζουμερά burgers του ειδικού μενού της εβδομάδας, το μεσημέρι ή το βράδυ. Κάθε burger που τρως και μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ  θα γίνει στις 5 Ιουνίου στο Moondog’ s Bar and Grill και οι 2 νικητές της εβδομάδας θα ανακοινωθούν την ίδια νύχτα.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας η κουζίνα θα σερβίρει εκτός από τα ζουμερά burgers, σαλάτες, πατάτες τηγανητές, λουκάνικα, chicken wings καθώς και vegetarian meals.  

Φύλαξε χρόνο και όρεξη! Δευτέρα 30 Μαΐου μέχρι Κυριακή 5 Ιουνίου έλα στο MOONDOG’S BURGER WEEK και έφυγες για Coldplay. Προ κρατήστε έγκαιρα. Για κρατήσεις στο 7000 6300.

Καλή σας όρεξη και καλό ταξίδι!

Moondog’s Bar and Grill, Μυκηνών 7 στην Λευκωσία.

Live Bands

30)George Kinezos
31)Theofano Papachristou – Nicolas Argyrou
1)Arcadian Child
2) George Solonos - Constantinos Pavlides - Tefkros Neokleous
3) Private Garden
4) Funked-Up-Project
5) Bloom Fields

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!