VIRAL

Survivor: Οι Σπύρος & Βρισηίδα συζητούν για... γάμο και ο Εμμανουήλ στάζει χολή

Οι Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου έχουν πλέον έρθει πολύ κοντά και μπορεί το μοντέλο να λέει πως δεν υπάρχει κάτι ερωτικό στη σχέση τους, αλλά και οι δυο τους φροντίζουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά για να φουντώνουν τα όσα ακούγονται περί πιθανού love story!

Μάλιστα, μολονότι οι δυο τους, μετά την αλλαγή στη σύνθεση των δύο ομάδων είναι πλέον αντίπαλοι, η σχέση τους δείχνει να παραμένει δυνατή και περνούν πολύ ώρα ο ένας με τον άλλο.


Και χθες μετά τη λήξη του αγώνα, όπου συμμετείχαν και οι Τούρκοι All Star Survivors, είδαμε και μια τρυφερή στιγμή ανάμεσά τους, αφού ο Σπύρος πήγε να συγχαρεί τη Βρισηίδα, καθώς οι Μπλε κέρδισαν το έπαθλο.


Το πόσο... κοντά έχουν έρθει οι Σπύρος και Βρισηίδα δεν πέρασε φυσικά ασχολίαστο από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος μάλιστα ισχυρίζεται πως οι δυο τους μιλούν για γάμο!

«Ο γάμος του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας είναι ένα γεγονός στον Άγιο Δομίνικο. Να χαρώ; Να στενοχωρηθώ; Να γελάσω; Δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες μιλάνε για γάμο. Τώρα η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα; Να κάνω το σταυρό μου. Δεν νομίζω. Ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα μπορεί γιατί έχει πολύ μεγάλο κέρδος. Πώς γίνεται πέντε μήνες να μην μιλάτε και πριν από 4 ημέρες να είστε ξαφνικά φουλ ερωτευμένοι;» απόρησε ο Εμμανουήλ για το «ειδύλλιο» στο Survivor. Θα ήθελα να πω ότι όλη η παραλία γελά με τα χάλια τους, όχι μόνο εγώ. Τους κοροϊδεύουν για να δούνε αυτά τα χαζά παιχνιδάκια τους… Κάνω εμετό φίλε σου λέω. Αυτοί οι δύο έχουν έρθει επικίνδυνα κοντά και πουλάνε ένα love story, το οποίο είναι όλο λάθος» συμπλήρωσε ο Εμμανουήλ για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!