VIRAL

Η Γεωργία Μπίκα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που έγινε viral

Στις αρχές τις φετινής χρονιάς το Πανελλήνιο συγκλονίστηκε από τις καταγγελίες της 22χρονης Γεωργίας Μπίκα, που ισχυρίζονταν πως έπεσε θύμα βιασμού σε πάρτι που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της ελληνικής συμπρωτεύουσας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αλλά τώρα η εισαγγελική Αρχή, έκρινε "ψευδείς" τις καταγγελίες και απάλλαξε τον κατηγορούμενο.

Με το που έγινε γνωστή η πρόταση απαλλαγής του 27χρονου γόνου εύπορης οικογένειας που έκανε η εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, τα social media στη Ελλάδα πήραν φωτιά με πολλούς να εκφράζουν την συμπαράστασή τους προς τη Γεωργία, παρά την απόφαση των Αρχών.

Η Γεωργία Μπίκα, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να τοποθετηθεί μετά την πρόταση που έκανε η εισαγγελέας για απαλλαγή του κατηγορούμενου στην υπόθεσή της.

«Έπειτα από μια πρόταση εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη, μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια ‘”βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…

Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας», έγραψε η Γεωργία Μπίκα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!