VIRAL

O Καπουτζίδης πέταξε κορυφαία ατάκα σχολιάζοντας τη Eurovision [βίντεο]

Ο διάσημος σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τη Eurovision και φέτος, για μια ακόμη χρονιά, ο ίδιος μαζί με τη Μαρία Κοζάκου, ανέλαβαν τον σχολιασμό και την παρουσίαση των Ημιτελικών και του Τελικού στην τηλεοπτική μετάδοσή τους στην Ελλάδα από την ΕΡΤ.

Μάλιστα όλοι αποθέωσαν τον έξυπνο, χιουμοριστικό και αυθόρμητο τρόπο με τον οποίο οι δυο τους έκαναν το σχολιασμό των συμμετοχών και των εξελίξεων στη Eurovision.


Ωστόσο ήταν μια ατάκα που ακούστηκε να λέει ο Καπουτζίδης, για ένα σχόλιο που δέχτηκε ο ίδιος, αυτή που προκάλεσε χαμό.


Συγκεκριμένα την ώρα που ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision μαζί με τη Μαρία Κοζάκου, αναφέρθηκε σε έναν χρήστη, ο οποίος σε σχόλιό του τον χαρακτήρισε «κακιά αδερφή».

«Αυτή ήταν η Κορνίλια Τζέικομπς από τη Σουηδία. Πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο, είναι ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, δεν είπα τίποτα, κύριος. Γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη λεκτική «επίθεση» που δέχτηκε. «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη. Και μη σοκάρεστε, αυτά πρέπει να τα συζητάμε και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, τότε δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!