VIRAL

Eurovision: Είδαμε την Ανδρομάχη να τραγουδά α καπέλα το Ela Ela [βίντεο]

Λίγες μόνο ώρες απομένουν μέχρι την έναρξη του Β' Ημιτελικού της 66ης Eurovision στο Τορίνο, όπου θα κριθεί αν η Κύπρος θα καταφέρει να περάσει στον μεγάλο Τελικό του ερχόμενου Σαββάτου και η Ανδρομάχη φρόντισε να ανεβάσει στο Instagram ένα βίντεο που κάνει θραύση.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στο διαγωνισμό, εμφανίζεται πανέτοιμη να ανέβει στη σκηνή της Eurovision και να διεκδικήσει απόψε την πρόκριση.


«Let’s do this Cypruuuuusssss
Πάμεεεεεε!
Έφτασε η στιγμή που λέμε "Απόψε"» έγραψε στο Isnstagram και ανέβασε σήμερα ένα βίντεο όπου την ακούμε να τραγουδά α καπέλα το Ela Ela και είναι απλά απολαυστική.

 


Ο αποψινός Β Ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ. 

Έντονο είναι το κυπριακό χρώμα στην παρουσίαση του τραγουδιού με την Ανδρομάχη να αναδύεται στη σκηνή ως Αφροδίτη, ένα γεγονός που συνδυάζει τη θεά της Κύπρου με τον πίνακα του Μποτιτσέλι της Ιταλίας που φιλοξενεί φέτος τον διαγωνισμό. Εικόνες από θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα της Κύπρου χρωματίζουν το σκηνικό αποτέλεσμα.

  

Η Κύπρος εμφανίζεται στην 9η θέση του Ημιτελικού και καλούνται οι Κύπριοι, οι Έλληνες και οι φίλοι της Κύπρου όπως στηρίξουν την Κύπρο στέλνοντας στον αριθμό των κρατικών καναλιών που συμμετέχουν. 

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ ημιτελικό είναι: Φινλανδία, Ισραήλ, Σερβία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Αυστραλία, Κύπρος, Ιρλανδία, Βόρεια Μακεδονία, Εσθονία, Ρουμανία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Σουηδία και Τσεχία. Οπως και στον Α’ ημιτελικό, έτσι και απόψε, δέκα χώρες προκρίνονται στον τελικό.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!