MARKET NEWS

HAUSBRANDT 1892: 130 Χρόνια γεύσης και παράδοσης μέσα σε ένα φλιτζάνι!

WHAT A COFFEE! WHEN IT’S HAUSBRANDT, YOU KNOW IT

Έχουν περάσει 130 χρόνια από τότε που ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ έκανε έναν Ιταλό χαρούμενο. 130 χρόνια προκλήσεων, ανάπτυξης, ανανέωσης, που έκαναν την Hausbrandt να καταστεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς.

Η Hausbrandt ήταν πάντα συνώνυμο του ποιοτικού καφέ. Η ιστορία και η παράδοση της Hausbrandt ήταν πάντα συνυφασμένες με την πορεία της πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της Ιταλίας. Σήμερα αναγνωρίζεται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο του καφέ και «σερβίρει» τα προϊόντα της σε περισσότερες από 90 χώρες.

Η επiλογή των καλύτερων κόκκων καφέ, επεξεργασμένοι με δεξιοτεχνία και πάθος, οδήγησε την Hausbrandt να είναι ο καφές επιλογής στα πιο διάσημα Café του κόσμου όπως το Uffizi στη Φλωρεντία, το Opera House στην Αγία Πετρούπολη και το Teatro La Fenice στη Βενετία.

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Κύπρο της ιστορικής ιταλικής εταιρείας καφέ Hausbrandt Trieste 1892, η MGA Boutique Trading, δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του καφέ να απολαμβάνουν τα εκλεκτά χαρμάνια της, αποπνέοντας όλη τη κουλτούρα του Ιταλικού espresso και επιβεβαιώνοντας ξανά το πετυχημένο σλόγκαν της Ιταλικής μάρκας, “The choice of those who know.

Η MGA Boutique Trading επικεντρώνεται στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες καφέ στον κλάδο HO.RE.CA. Βασικό θεμέλιο της, είναι η εισαγωγή ποιοτικών κόκκων καφέ και εξοπλισμού και η παροχή λειτουργικών και ολοκληρωμένων λύσεων από το Α έως το Ω.

Website / E-Shop: mga.com.cy

Facebook: @HausbrandtCY

Instagram: @hausbrandtcy

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!